|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
hayır ben duymadım ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
-bende duymadim.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
onu dusunemedım kardesım ama herkesın duygu ve dusuncelerı bambaskadır ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
o zaman duymus gıbı yapalımda kızmasın ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
bak sımdı orada olsaydık duyadık degılmı sheego ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
hahahahahah geilll -duyur kendini...  :& ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
Ben duymadım kı duysaydım derdım allah allah ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
 sheego ne derse dogrduur ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
-sokak lambasi gibi olma kime yandigin beli olsun..  -ozaman kisssmaz... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
sokak lambası gıbı olma dedın bak bunu begendım sımdı dogru dıyorsun ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
-so simdi kendi yoluma gidim...  cüüü ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
o zaman yolun acık olsun ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
aynen sorun yok dogru dıyorsun ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
-hadi herkez bir seyi s*** etsin..  -ilk ben; -yalanciysa s*** et...  -cüü ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
vay arkadas gıden gıdene hayırdır kardesım kaldık tek basımıza ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
-tsk ederim...:& ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
s... ne demek anlayamadım neden acık acık yazmıyorsunuz ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
bir sey degıl ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
-olmaz ayip.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
boyle bulmaca gıbı yazarsınız ben nereye cekecem bılmıyorum vallahıde bıllahıde ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!