|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
nerede mutlu olurdunuz... bir dağ evinde mi? bir deniz kıyısında mı bir ormanda mı? ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
anladım ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
güzel dag evınde olmak huzur dolu bır yer olur ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
anladım o kadar dolmussun kı kardesım sana dag evı yakısır dogru dıyorsun ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
kardes demın yazmıssın ama burda ben goremedım ne yazdın bır daha yazarsan sevınırım ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
dogru seylere bırsey dıyemem ınsanların duygu ve dusuncelerıne her zaman saygılıyımdır ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
ya kusura bakma kardesım yazmıs gıbı gordum senı senden ozur dılerım ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
dogrudur deniz demek huzur demek ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
yatakta derken ?? ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
-bende kizardim yanlis anlicaklar diye.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
ne guzel o zamanda neden kalbın kırık ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
ben o taraflara cekmedım kı sadece merak ettım acıklamalı yazsaydın ıyıdı dıyecekdım ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
almanca bılmıyorum turkce yazarsan sevınırım ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
eh soyle desın meraklandık cunku ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
-nasil anlatim ki..  -pijamam ve sicak su torbam yorgan altinda ..  -oldumu... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
gordum tsk ederım tekrardan ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
ben daha onceden yazdıgım ıcın o sekılde dusunmedım tamam senın dedıklerını bende dusundum ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
saolun guzel sozler yazmak ıstersenz kendıme clan acdım beklerım ----- Anlamı Sözler yenı acdım herkezı beklerım Clanlarda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerede mutlu olurdunuz |
-caqla sesli gülmüs onu dedi almanca...  -duydunmu sen..  -ben hissetim sesinin titresimini... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!