|
| |
|
| -17 ! |

Haaa,bu arada topic niye -17 !?--diye soracak olursaniz....-17 begeni bekliyorum buna da, ondan.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| -17 ! |
cahiller herseyi biliyorlar ama cahil olduklarini neden bilemiyorlar pekii !? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| -17 ! |
-16...  - öyle zamanlar oluyoki ...  -bildigim seylerden bile emin olmadigimi düsünüyorum... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| -17 ! |
-15...  - Anlayış kıtlığı büyük bir güçtür. Bazen insanların dünyayı ele geçirmesini sağlar. Anatole France demis... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| -17 ! |
cehalet ile aran iyi degil o zaman senin..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| -17 ! |
maytap gecmiyom la, tiye aliyom sadece,tiye...... 
bu arada t nedir diye soracak olanlara :
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
| |
|
| |
|
| -17 ! |
3 sek ayran icmeden sanirim anlayamayacagim,olaya nasil baktin..... 
sen yasiyor muydun la !?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| -17 ! |
c&p lik adina tesekkürlerimi ilettim.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| -17 ! |
lookim sende gözlerinle scannen yapabiliyomusun...  ...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| -17 ! |
sosyeteye et beni rezil,et.....illa ki ima et solucanimsi yanlarimi....tztztztz
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
| |
|
| |
|
| -17 ! |

afiyet bal seker olsun......  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!