|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-ja ama ben onlari izlemek istemiyorum...  -war izliyorum...  mecburen -bana sormadilar..  -dini programlar var onlari izlemiyorum..  -ama ödüyorum yinede..  -mesela yabancilar satallitenschüssel var..  -ordan istedigi programlari izliyolar..  -yabanci kanllar onlarin ücretini kim ödüyo..  -alman devleti onlara veriyomu bizden aldigi paradan..  -radyo gerekmi var internetden istedigin unterhaltun bulabiliyosun..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
hahahah kiz sheego kanali henüz cikmadi, orasi öyle. Halkin parasiyla istedigi program yayini yapamazlar elbette. Normalde tüm halka hizmet etmeliler. Güzel bir mix sunmalari gerekir yani. Yabancilara bu noktada yeterince hizmet edilmiyor mesela. Elestirilcek noktalar yok degil ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-aynen öyle güzel ve gerecht bir mix sunmalilar..  -gottes dinst var bibel tv banane bu kanaldan..  evet bende onlari elestiriyorum... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
O halde seni destekliyorum  Ödemek istemiyorum yazinca yanlis anlasildi. Elestirelim, direnelim, degisim sagliyalim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
hahah danke..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
cok merak ediyorum abilerim ablalarim konuyu anladilarmi...!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
Dogru anladiysam yorumlardan anladiklarini anladim. Yanlis anlamis olabilirim. Anladin mi, yanlis anlama da ...Anlamak cok zor birsey, hele ki birbirini anlamak ... Önemli olan anlayisli olmak, degil mi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-evetde anlayisli olmak ..  -bebekler yaslilar cocuklar anlayisli olabilirim tabi..  -ama benden istemedigim selerden beni zorlamalarina anlayis gösteremiyo sol beynim..  -seni cok iyi anladim ablam ama ben direnenlerdenim.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
Ya güzelim benim, ne anladigini bir bilsem. Beni anlamamis olamasin, cünkü ben sana o yorumla üstü kapali mesaj filan yollamdim ki. Seni tutan kim, direnmeye devam et tabi ki sen ... Benimkisi "anlamak" sözcükle sacma sapan cümle kurmak - eine einzige Blödelei, Wortspielerei  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
iyi iste...  anlamadigini anlamisim... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!