|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
bilmeyenlere ...!!!
§ 166 StGB:
Beschimpfung von Bekenntnissen, Religionsgesellschaften und
Weltanschauungsvereinigungen
(1) Wer öffentlich oder durch Verbreiten von Schriften (§ 11 Abs. 3) den Inhalt des
religiösen oder weltanschaulichen Bekenntnisses anderer in einer Weise
beschimpft, die geeignet ist, den öffentlichen Frieden zu stören, wird mit
Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.
(2) Ebenso wird bestraft, wer öffentlich oder durch Verbreiten von Schriften (§ 11 Abs.
3) eine im Inland bestehende Kirche oder andere Religionsgesellschaft oder
Weltanschauungsvereinigung, ihre Einrichtungen oder Gebräuche in einer Weise
beschimpft, die geeignet ist, den öffentlichen Frieden zu stören.
konu aslinda GEZ cok uzun ilgilennen linkite okuyabilir...
//www.gez-abschaffen.de/kampf-gegen-den-beitragsbescheid.htm#KLagebestaetigung
----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-ben admincim cim degilim... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-bilmiyorum ama istersen ekledigim linkide oku.. birazcik uzun anlatiyo... -ama hepimiz icin cok önemli... -es geht um gez...  -neden ödüyoruz bu dandik gez i... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
hahah robotlar yesin seni... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
ah dkonum kaymis asaglara..  - cekim yukari ayip olmasin... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-günaydin sitenin en sevdigim abim benim...  (sevgimi yanlis anlamazsin dimi abilerin abisi) -öten kusu anlamadin ben ja..  -kim ödüyo öten kusu...bendemi ödüyorum...!? he  -valla anlamadim saka yapmiyom simdi... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-biliyodum yanlis anlamicani..  -bilge ve düsünerek yazan abimmm..  -tamam gelsin hemen sorcam.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-valla abartmiyorum...  -kiyaslama yaptim okadar...  -sokrates de cok hadasini bilemeden gitti... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
artislerin hemncik ölüyolar...  azdaha uzun yasasalar daha cok kopyalamk icin sözler üreteceklermis..  -bizde facede ekleicektik bir birlerimize laf sokmak icin -evet konuda kaliyorum...  -öyle iste... -konudaki abim gez karsi savasiyo... yani devlete karsi..  -neden izlemedigimiz kanallari ödeyelim dimi... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-arkadaslarimdan biri yazdi demin...  -yilda 7,5 milyar euro götürüyorlarmis..  -t.e da gecti bunlar..  -belki daglarda bir yerler vardir cekim olmayan tasinsami ...  -bekliyorum amtsgerichtin cevabini.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-nein abim yanlisin var ...  -monatli 1x 17,98 -oder 3 monate 53,94 ve fark etmiyo evde yada dairede kac kisi oturuyo ve kac alici aleti oldugu.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
tamam arastircam...  güle güle abim...iyi haftasonusu dilerim.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-evet ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
sen ne guzel forum açıyorsun keske türkçe mealını de yazssaydın konunun ----- //turkbase.de/core/emoticons/images/turk.gif Hiçbir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
güzelmi...  -tsk ederim.. -en cok neresi güzel forumun..  -kisa özetlim dur... -almanyada televiziyon vergisi ödüyoruz...  -bende ödemek istemiyorum...  -birlik olalim ödememek icin direnelim deiyoz..  sende direncenmi ... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
Kiz, senin biraz yasin ilerlesin bak nasil izlemeye baslarsin o dedigin kanalleri. Sadece Funkhaus Europa dinlemeye deger o para diyesim geldi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
-daha nekadar büyücem ablam... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
Bilmiyorum ki güzelim ... Ben özel kanallerden erken vaz gectigimden erken yaslanmisim galiba  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
ablam o kanallar derken hangi kanlllar onlar ben anlamadim...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu biliyonuzmu...!!! |
Sen 18 no lu yorumunda bunu yazmistin ... -neden izlemedigimiz kanallari ödeyelim dimi... izlemedigin kanaller hangileri bilmiyorum, ama GEZ e ödedigin paralarin öffentlich rechtliche Senderler icin. (ARD, ZDF, 3SAT vesayre). WM i seyretiyorsun mesela o ödedigin paralarla. Radyo kanallerinden sana Funkhaus Europa yi saysam yeter zaten (Köln radyosu) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!