|
|
|
Happy Birthday Sushi:) |
 Halen hic yaslanmamissin...ayni yasindasin  Wünscje dir alles gute zum Geburtstag. Nice saglikli yillar dilerim.. (für die Gastarbeiter) ----- du könntest dir was nettes ausziehen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim arkadasim sehr lieb von dir das du es net vergessen hast und seit gestern von der Torte schwärmst dein Anteil von Torte bekommt Esmer damit du net zunimmst ich denke mal das es auch in deinem Sinne ist ah ja und ich frag mich jedesmal wo du solche Bilder findest yani very very oh mein Gott  beni unutmayip düsündügün icin DANKE hab dich lieb mein pummelchen ahahha ahahha herkezin senin gibi arkadasi olmasi lazim insan genc kaliyor beee SAYENDE ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim maho arkadasim sagolasin heya bi yas daha yaslandim ama kendimi hic yasli hissetmiyom yaa nedense hala citirligim üzerimde yinede deep frosta koyulsam cilt icin iyi olur belkide tazecik kalirim heleki bu sicak günlerde kesinlikle iyi gelir  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim gibi arkadasla genc mi kaliniyo?  ben yaslandim gidiyom be..anladim hayatimi sizlere bagisladim  beni hayatimi cyldiniz desene  bu ara resimleri google den buluyom  wie proffesionell dimi  girdigims iteleri amas öylemem  bu area esmer mesmer tanimam ben sahsen kendi pastami isterim ona göre..beim essen verstehe ich kleinen spass ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nice mutlu yillara arkadasim hakkini helal ettt |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim arkadasim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim creative arkadas ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toninin güzel arkadasinin dogum gününü bende kutlarim...  -habe du guten geburtstag..  music: ..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ohh DANKESCHÖN cok sevindirik oldum LALALA mit Musik sogar viyy simdi kedi yi patilerinden tutup evin icinde kivircaz  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonicigim sanada tskler arkadasim ALLAH razi olsun güzel dilekerin icin insan bir kahve makinasi gönderir bee AHAHHA saka takiliyorum biliyorsun hee sana kolay gelsin mademki calisiyorsun gerci senin isde is degilya öyle bos bos oturuyon duruyon hee eve gelince resim eklersin icine dert kalmasin ekliyemedin diye ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim sanada _asil_ güzel resimli dileklerin icin bende sana güzel bir gün diliyorum . ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nice mutlu yillara sushi.....herseyin gönlünce olmasi dileklerimle ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danke facecigim vielen dank ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet aynen öyle iste nasilda bildin haha ama benim kedi beni degil ben onu massieren ediyom o massieren edince beni anasi saniyor lieber kraul ich ihm an seinem Bauch als er mich am rücken und so müde liegt er immer in der Ecke wenn ich heimkomme von der Arbeit sanki cok is görmüs gibi ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mathede pek notlarin iyi degildi sanirim bin doch keine 45 das ist sepgo ich bin 38 also noch very very citir  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim bak bu arabayi illerde alirsin bana ayaklarim tutmayinca önündeki sepetinede kediyi oturtdurum harika olur tsk ederim güzel dileklerin icin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nice saglikli mutlu yillara darfst dir einen sticker auswählen....wenn du magst...  deluxe lerden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim lieb von dir ok dann nehme ich das was du schicken magst von den deluxe stickern simdiden tskler ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oh mein Gott Erstehilfekurs mi yandi Puppe ahahha hadi gözün aydin hayat öpücügü verirsin bol bol belki canlanir ) ahaha gözümde canlandi birden o görüntü AHHAHA geillllll ahaha güliyom valla feride diye düsünürsün iste haha karadayi ol sende rote kreuz puppeyi canlandir haha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!