|
|
|
gider miydiniz !? |

----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
ve paydos vakti....tüydüm,bi sinema yapayim aksama.... 
herkese iyi aksamlar ve iyi sohbetler buradan....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
wow -sinamayi böyle hayal ediyordum ve gerceklesmi...   -gidermiydim hayir kosardim..  -nerdeki bu sinama..!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
her biri, sinema izleyicileri icin, itina ile test edilmis dösekler bunlar lo.....   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
-bide agorayi,achilleion..  -die todesgöttin des libescamps izlerdim o sinamada... D  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
döseklerle oyun oynanmaz,günahtir.....ne oyunu !?!? tztztztzzzzz
bilimsel testlerde bulunuyorlar iste döseklerle,o kadar.nokta. konu kapanmistir !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
düsseldorf un meshurdur benim bildigim agustos ta.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
topicin kisa ve net özeti senden gelmis....tebrikler ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
geriye gittim,okudum....ben de bakiyorum böyle saf saf neye emrediyormusum acaba diye.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
acik havada cadir kurulur....bunu da mi biz ögreteceez yahu !? bak, bu topicte yazmisti bir üye,daha yeni....acik hava sinemasi kuruluyor, cadir da kuruyorlar diye. 
iste bu sinemada da ayakuclarinda battaniye mi,yorgan mi neyse artik,o var ya....resimde de görünüyor,kahverengi....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
ve oturup,pardon...yatip yanindakiyle tanz der teufel'i izliceksin..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
o yataklar sence ne icin konulmus sadet ? hasnali fisneli orgy ortami olusturulsun diye mi !? elbette ki hayir....umuma acik alanlarda cezasi oldugunu herkes gibi sen de biliyorsun tabii ki.....yapmaya kalkan,yeltenen haliyle cezayi yer.....sinemayi isletenin böyle birseye göz yummayacagi asikar zaten..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gider miydiniz !? |
evimde de yatak var derkene, neyi ima etmeye calisiyorsun bakiim sen bana !?
hahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!