|
|
|
|
|
|
dogum günüm kutlu olsun |
- sevinin cocuklar övünün cocuklar 14 nisan kutlu olsun..    - bak yine geldi senin bayram..  - solriderin bayrami kutlu olsunn... MUTLU YILLARAmusic:
----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Dogum günün kutlu olsun nice nice saglikli yillara ----- RUHUMDAN BASKA DOSTUM OLMADI VE DERDIMI DINLEYEN SADECE GONL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarin is icin elmali pasta yapim dedim.3 defa yapmistim aynisini ve olmustu...bugün kuru oldu...pasta kalkmadi...sonra kücük tepsi aldim..yine yaptim.....bu sefer havali oldu ama yine sismedi....diyer yaptiklarim gibi olmadi....acaba ne yanlis yaptim....birdaha mi denesem..baska isim yok ya......git hazir al dimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
250 gButter250 gZucker5 Ei(er)1 Pck.Vanillinzucker350 gMehl1 Pck.Backpulver1 kgÄpfel, klein geschnitten
Alle Zutaten der Reihenfolge nach miteinander zu einem Rührteig verrühren. Die kleingeschnittenen Äpfel unter den Teig heben. Alles auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech streichen. Bei 200-220 Grad für ca. 30 Minuten backen. +++++++++++++++++++++++++++++++
hätte ich wirklich alles nach der reihe machen sollen....weiß garnicht mehr wie ich es vorher gemacht hatte aber denke wie heute auch....butter schaumig gerührt....ei ..zucker ei zucker ei zucker und immer wieder gerührt....sollte ich erst nur den zucker und dann die eier machen? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danke
du nimmst also die hälfte  genau so habe ich es diesmal gemacht....erst butter mit zucker schaumig gerührt und dann die anderen zutaten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey du neden tsk etmedin bize... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moin
ilk önce hey denmez tztztz...sonra kalp verdim dün..ve belki daha yazan olur dedim :P tek tek yazmak istemedim.. kusura bakma
herkese tsk ederim iyi dilekleriniz icin ..aynisini sizlere de dilerim
yaptigim elmali pasta yi ve baklavayi herkes begendi...
zufrieden ms bonprix?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nezamandir amerikalisin sen? neyse
neden önemli olan pastaydi ?
buyur gel buraya..ozaman sana da ikram ederim
hediyem nerde? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim konuma 1 yildiz veriyorlar da senin...bana yazdigim seye neden iki kisi kalp veriyor...tztztz
talk:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hediye kutuna bakmassan bulamazsin hediyeni...  pasta ironiydi hani bize ikram etmedin ja.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ettim..daha simdi yolladin :P
birde ne gördüm kutumda...nezaman yolladi bilmiyorum..ama cok eski olmali.....biri 4 hediye yollamis..1 öpücük..2 cicek..1 kalp..
sevinsem mi sevinmesem mi bilemiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk abi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim avrupa ...aynisini sana da dilerim  insallah gönlün iyidir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk frau temmuz...hepberaber  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim abi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thank you  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!