|
|
|
blackout |
birgün kafami kaybetcem
sizde de oluyormu böyle..bazen okadar stress de oluyorsunuz ki son olan olaylari..bazi seyleri nasildi unutuyorsunuz...
demin paydoz etcem....giyinme odasina gidiyorum.....cantam dan..anahtarlari alcam..yoklar...odaya vardim..cantama bakiyorum yok yok yok...geri calistigim yere gidiyorum..belki yere düsmüstür..yok yok yok..tamam diyorum bosver...yinede yine giyinme odasina gidiyorum...ve ne görüyorum..anahtarlar..dolabimda asili....kücük dolap...yukarda...simdi ben bunu ilk geldigimde neden görmedim? ve eminin ki..sabah ise basladigimda...anahtarlari alip..cantama geri koymustum.....simdi nasil oraya geldiler..
daha bitmedi.....anahtarimi buldum seviniyorum....giyindim...birden telefonum yok..yine heryere bakiyorum yok yok yok....daha 10 dakika önce vardi...eminim....saat kac diye bakmistim,,,ve birden yook yok yok.....hic birsey hatirlamiyorum..kafam okadar karmakarisik....10 dakika önce olan sey nereye gider...
*sinirli* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
 handy eski..zaten yenisi lazim..ama nr lar ...resimler vs |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
tamamda...anahtarlar oraya nasil geliyor...sabah da giyindikten sonra...soul anahtarlari al..cantana koy dedim kendime...ve paydoz ederken..odaya varmadan catama bakip anahtarlari aradim yoktu...nasil dolaba geliyorlar....eminim...kendim acmis olamam...hmmm
tamam normalde bende birseyi nereye koydugumu hatirlamiyorum..ama emin olunca kafayi yiyorsun...nasil olur diye düsünüyorsun.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
sinirden..1 tafel cikolata yedim....ve birtane daha yicem simdi
sen daha üz beni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
iste black exit oldugumdan ne nasil oldugunu hatirlamiyorum..sadece kendim acsam neden okadar strese sokayim kendimi ..yoksa sabah basladigimda ve soul..anahtarlari cebine koy dedigimde..yapmadim mi? 
aslinda ilk de degil dolabi acik biraktigim...ve anahtarlar takiliydi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
du braucht urlaub!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
hatte ich zwar vor 3 wochen aber ja..brauche ich..danke...sen beni anliyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
ups  tamam tamam saka yaptim - bida üzmücem söz...    |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
ama demekki tatilde kafani bosaltip gelemedin,,,, schade...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
nekadar dinlensende...calistinmi yine basliyor hersey
aslinda kafam iyidi bütün gün...son 10 dakika da birsey yapmaliydim..kafam birden doldu...karisti.....ve anhatarimi "kaybetdigimi sandigimda" handy mi gercekten kaybettim...düsürdüm mi ne oldu bilmiyorum..insallah yarin isyeri biri bulmustur..ve geri verir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
yaslandin dedin ama  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
meditasyon denedinmi??? dinlendirici müzik misal ney sesi sonra yalniz icindeki sesi dinle..... iyi geliyor)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
denemedim daha...cikolata yedim:P kafam agrimazsa iyi..neyse bosver demekten baska care yok...ney sesini severim ama simdi dinlersem onada kizarim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
walla saka dedim...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
ya oluyo banada bazen...  -elektroherdtimi unutup evden cikmalar.. -kalerüferi kapatmadan gitmeler... -corap giyinmeden cikmalar.. -mendil almandan evden cikmalar.. sonra ceket kolunda sümüklerimi silmeler..  ama cok düsünmüyorum...düsün düsün coktur isin..    |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackout |
anahtarini ve handy ni kaybet sanada olur...kendimi cibildak hissediyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!