|
|
|
|
|
tik tik |
sabah, sabah beni cizgi disina cikarmayi basardin helal sana. sahii onlar D80 mi? merak ettimde. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
heeee..  anladim..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
seytanlar bu isi iyi biliyolaa...   nein 75 b  gözlüklerin abim dioptirin 27 mi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
senin de varmi tikin...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
kabahat gözlerimde degil yaslilik heyecani, bence sorun be-ha da degil, icindekileri özgür birak isyana zorlama isyan suctur kafes disina birak birazz hava alsinlar rahatlasinlar saga- sola asagiya yukariya spor yapsinlar bak tik mik kaliyormu. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
slm benimde var misal portakal soyamam hayatda ellerim yapis yapis olcak diye huylaniyorum o yüzden basdan vazgeciyorum bile yemem daha iyi yada yolda yürürken misal yanimda biri yürürse solumda yürümesi lazim sagima gecemez tersime geliyor gibi  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
hayir maalesef..  bir tikim bile yok..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
olmuyo abim olmuyo toplum izin vermiyo buna...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
ah inanmam..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
evet...sag tarfimiza birsey var galiba...sola bakmak daha kolay geliyor...sag ters geliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
gezicilere haber verelim protesto düzenlesinler. hani rusyada varya aktivistler onlar deveci armutu gibi sallaya sallaya protesto yapiyorlar onlarida cagiririz. toplu gösteri yapariz ben yasli biri olarak kenarda beklerim yorulanlara su veririm masaj yaparim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
evet 21 yüzyilda olsakta...konusulacak ve konusulmicak konular var veya yeri degil...
eses bey de cok merakliysa..baska yere gitsin ..burasi yeri degil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
burasi kamuya acik bir yer. konu'yu sen acmis olsan bu bir sey degistirmez. ben konu ve adabi- muaseret disina cikmam. benim yaptigim bu rutin ve basit sohbet icinde ince ve sezgiye dayali hiciv'dir sen bunu kavrayip anliyamiyorsan bir daha konu acma. bak ben pek konu acmam sadece yorum yaparim, yaptigim yorumlarinda ince ayarini iyi bilirim. dikkatinize.. not- sen git dedin diye buradan gidecek degilim... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
ince ayarini iyi biliyorsun yazdiginin demek...delilerde kendilerini akilli bilir...bence sen birdaha gecir ne yazdigini ve buraya uygunmu birdaha düsün....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
bak simdi hemen cekilirim cünkü su an senin ruh halini gördüm. sen ve senin gibiler uzuvlarini kullanirlar, duyularini kullanirlar ama yaratici yaratirken sebeblerinide yaratmis deyip sebebleri hakkinda hic beyinlerinin düsünme ve algilama yetenegini yeterli kullanmazlar. sana delice saygilar sunarim canim kardesim benim... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
sana'da güzel pazarlar. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
seninkiler tik degilki batil inanc...aberglaube ?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!