|
|
|
tik tik |
sizinde bir tikiniz varmi
ben misal..esyalardan hep sag tarafindan gecmeliyim...bazen masam dan koltuga gececem...dogru yol varken icimden sag tarafindan gecmek istiyor..ama kendimi zorluyorum dogru yoldan gidiyorum :%
bugün pazar..baska konu bulamadim...idare edin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
aleyküm selam plastik bardaktan icmen tik olabilir  ama plastik kokusu yokmu ? bulasik makinesi kokusu varsa neden elinle yikamiyorsun ictigin bardagi?  benim kiz kardesim..beyaz peynir sevmez..ellemez...abim de nedense tavuklara karsi birseyi var.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
Hi idare ediyom  benimde bir tikim var ama demem..hat mit BH zutun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
hi
herkes merakla bekliyor simdi :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
de hadi bekleyoz, ne giz O be-ha da ne oli merak ediyoz simdi hemencecik yaz yoksa beddua etcen bak.... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
.............   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
seninkine tahrik derler buda kanunen suc sayilir. be-ha ne? onu bari söleki ona göre gafa yoralim degilmi yani bak yoksa beddua dilimin ucunda hazir benim bedduam tutar ona göre. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
ne diyim simdi ben...kumasi ile ilgilidir baska ne olsun..tövbe tövbe :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
nasil edilir bedua et bakim...  iyi be-du-a edersen söylicam söz..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
nein degil kumasi yumusak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
hic ben sana beddua edermiyim yaaa. sen be-ha ne acikla o zaman edecem bedduami. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
tsk ederim..güzel konumun icine ettin :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
tamam söylicem.. -ama sende $öyle bol köpüklü aci kahve tadinda be-du-a ni yapcan anlatik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
......  Ö-Z-Ü-R D-I-L-E-R-I-M |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
tamam bekliyorum. kilisenin papazinada haber verdim birlikte yapacaz bedduayi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
Model Candice Swanepoel trug einen BH im Wert von rund 10 Millionen Euro.
Victoria's Secret-Show: Sexy Engel präsentieren Unterwäsche - Ruhr Nachrichten - Lesen Sie mehr auf: //www.ruhrnachrichten.de/leben-und-erleben/unterhaltung/buntes/buntes-aus-aller-welt/Victorias-Secret-Show-Sexy-Engel-praesentieren-Unterwaesche;art619,2188780#plx781191746 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
papaz komaya girdi stop- ben hala ayaktayim stop- benim heykel tiras oldugumu nerden bildin stop. yeni calismam icin canli modele ihtiyacim var stop- bu da bedduam, insallah canli modelim sen olursun stop- daha cincoflu beddualarimi calisma esnasinda yaparim artik. stop.......... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
tikin ne peki..hepimiz merakla bekliyoruz..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tik tik |
harikasin abimm  papaza üzüldüm  be-du-a larin eksik olasin..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!