|
|
|
Glatt... |
Ja bura neka sIkIci olmus...könnte glatt einschlafen...konus desen biri veriyo biri aliyo...eskiden bu isler karsilikliydi...alis-verisler yani...  Kuyuya tas atsam cikarmaya ugrasacak bir Allahin kulu bile yok...man ey...  Bu dodi nerde...? lafo...kedi...sunay...memo...ceso...sonmodel...aslan...toni...harus... So machts ken spass ey...  Yazimida kirmizi yazamadim ey...iyice sinir oldum...pff |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Sen kimsin kurban...?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Millet yaslandi tuşlari gözler secmiyor bende huzurevinde yerimi ayirttim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Birde akp karsiti konu actimi ilk kavgada konu kökten siliniyor birde ban yiyorsun  Akp yandasi konu actimi kavga oldumu konuda tek tek kavgali mesajlar silinir konuya dokunulmaz... Küfürcüleri silinmez hal böyle olunca millet pek yazasi gelmiyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
merhaba, <cilgin> kiz. sen nerelerdeydin? neydi O' eskiden atismalar tartismalar gerci ben sadece izliyordum, sosyal etkinligi olmayan konulara pek katilmam zaten. gel sen buranin tozunu attirirsin, tabii kirli <kedimi> de getirmelisin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Donunu gösteren köpek...aysch pardon disini gösteren köpek isirmazmis...  Ben gene kirmizi yazamiyom yafs...adminooo nerdesin yaaa... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
He yaa...bi ara herkez birbirini yiyordu...keske onlar gideymis...biz gittik onlara kaldi meydan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Ben annafim sen kimsiiin...  ama nickin gelmiyo aklima oka cok degisdinki...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Ne bitmet alis-verismis bu yahu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Nörim abim ya is güc ev coluk cocuk bide yedi bela hüsnü var basimda...  dünya kac bucak gösteriyo bana hahaha sen nasilsin bakim...? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Oh oh afiyet olsun yamyamlara...  seni kim yicek bakalim...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
tesekkür ederim. idare eder iste. benden selam söyle O' yedi bela hüsnüye senin canini yakmasin bacaklarini kirarim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
ayy toni güldüm bu resmi görünce bir kac ay öncesinde ekledigin bu resim gözüme geldi birden bakiyomda tü tü tü kendini toparlamisin iyisin iyisin hatda süpersin neydin noldun diyom helal beee ötcek cöplükde bulursan kim tutar seni beeeeeee  
hatirladinmi ) ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
toninin hormonlu horozu  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
sen horozlari bana degil toniye sormalisin maho bir dönem yolunmus horoz gibi dolaniyordu etrafda simdi toparlamis kendisini. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
selam deJa. Haklisin..Tadi tuzu yok.. Ben hergün girsemde sadece oyunlara takiliyorum. Ho$uma giden topic sayisi yok denecek kadar az. Kirmizi yazmayinca acaba senmisin diye terddüt ettim.. saygi ve selamlarimla..Kib. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Yok abisi cok uslu hic üzmüyor beni... Biri olsada benim ümmügügmü sIksa... Aciyorum bazi bazi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glatt... |
Hahaha koptum horoz, kart horoz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!