|
|
|
Ya.. hayal kurmak parayla olsaydi nolurdu acaba |
 Öylesine iste hayal etmek parayla olsaydi bence belirli kisiler ederdi yine su günkü oldugu gibi Sükür ki hayaller bedava yoksa nolurdu acaba hele bayagi büyük hayal kurunca 3 gün sonra zürt gezerdik garanti ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercekten dogru dedin yine normal vatandasa olurdu zengin zaten kurmus hayalini olan orta direke olurdu ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O zaman da bol bol uykuda ruya gormek icin gece gunduz yatardik herhalde ... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devrialem iyiki rüyalar parayla deyil olsaydi ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sende uyandirma iste milleti,ticari zekani baska yonlere cevir, Sonra biri gider patentini filan satin alir,yanariz,benden soylemesi, Yok vergisiydi yok iki defa parayla ucuncusu bedava gibisinden ... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 haklisin uyandirmiyalim ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi güzel söylüyorsunda afife  maas yetmez sanirim bazen ben günde 3 kez hayal kurarim hayallere ödemekten otobüs parasi bulamayiz hatta ahh su otobüsün söförü ben olsaydim desek yine para gidecek saka maka bir yanada iyi ki öyle bir sey yok yoksa nanay halimiz ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 tühh keske 1 saat önce yapsaydik sensizlik... o zaman ekmeginle oynamazdik ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam anlastik  patent senin olsun ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi güzelde zaten hayal kurmak parayla olsaydi herkes sen gibi güzel hayaller kuramiyordur belki mesela ben bazen hayal ediyorum su bulutlarin üstünde keyfini cikara cikara gerile gerile yazsam yada yildizlarla beraber bende samanyolunda kaysam eee hayal kurmak bedava ya ondan yoksa bu bulut yildiz hayali cok masrafli olurdu garanti ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi güzelde zaten hayal kurmak parayla olsaydi herkes sen gibi güzel hayaller kuramiyordur belki mesela ben bazen hayal ediyorum su bulutlarin üstünde keyfini cikara cikara gerile gerile yazsam yada yildizlarla beraber bende samanyolunda kaysam eee hayal kurmak bedava ya ondan yoksa bu bulut yildiz hayali cok masrafli olurdu garanti ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 duygusal söyleyebilirsin ben para almiyorum ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin keske tam dua edebilsek herseyde zayifiz ya ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende haklisin biber dolmasi iyiki hayaller beles  yoksa dedin gibi tresimli hayaller kurulurdu ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!