|
|
|
vahsi bir davranis rezillik !!!! |
Slm arkdaslar herkeze iyi aksamlar bugün Dänemarkda Kopenhagende olanlari bilmiyenler icin ekledim benim gözümde bir rezillik bir Hayvanat Bahcesinde bu sekil bir davranis insanlik disinda bence bide cocuklarin önünde etleri parcalayip arslanlara yedirtmisler igrenccccc ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brutal ingiltere almak istedigi halde neden hayatina kiydilar oysa tierschutzda araya girmis ama gec karar verilmis yazik cok yazik bide cocuklarin önünde show yapilmis basdan düsünülememismi bu durum moralim bozuldu yapanida yaptiranlarida bi kasik suda bogasim var ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biliyorum ben o yüzden yillardir agzima kurban eti sürmiyorum bogazimdan gecmiyor cünkü gözümün önünde yapildi kavurmalar yenildi bende o yüzden kurban eti yiyemiyorum. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hem bu bizim dinimizle alakali olay degil dinen yapilmasi ayri bu sadece sacmalik iyi valla sirf bir erkek cocuk yapamiyor diye misal onuda gidip kafasina kursun sikip arslanlara vermiyorlarya yani ona benzer bi olay bu ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o durum ayri bu durum ayri afiyet olsun ya toni düsün bu hayvan zaten esirlikde dogdu büyüdü demi vaktinde planlayip karar verip dogurtdular bunu mademki simdi fazlalik geldi gidin baska bir hayvanat bahcesine verin yada auswildern yapin yine afrikada kac tane güzel nationalparklar var ama gidipde öldürmek ne oliyor et mi bulamadilar arslanlari icinde kiydilar hayvanin canina ah ahhh yazik oldu güzelim hayvana onu büyüten bakicisinin icini merak etmiyorum hic adam veya kadin kahrolmustur ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak biri et yer biri yemez kimse karisamaz o durum bu durumla alakali degil aslinda dogada bile hayvanlar sirf ac olunca misal arslanlar gidip bir hayvani yakalayip yerler tutamayincada günlerce ac kalirlar biz insanlar böyle degiliz malesef biz aclikdan birak öldürmeyi zevkden öldüren milletiz. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin evet solche doofe menschen eyy  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama simdi bak arslan sadece ac olunca öldüriyor öldürmeyide nasil yapiyor yakaladigi hayvanin ensesine yapisarak sah damarina isirarak öyle canini aliyor aci cektirmiyor ve karni tokken onca yaninda onca hayvan dolassa dokunmaz. insanlara gelince sen kendin icin etsiz bir hayat yakistiriyon sanirim güzel saygim var ablamda et yemiyor yillardir et sulu corbalar icmiyor yani etle alakali herseye rest cekti. ben yapamiyorum hindi etini haftada bir olsun yerim hergün et yemem ama arada iste canim cekiyor yaaa. ama et yemekle bir canlinin hayatini bos yere kiymanin farki ayri. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani doganin kanunu var o ayri dogada büyümüs olsa bisey demicem normal karsilardim bende ama yazdigin sekilde herseye burnunu sokan bir ülkede ve üstelik büyük bir para teklifi oldugu halde yinede kafalarina göre yaptiklari düpedüz vahsi.tskler yorumun icin arkadasim. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayir yanlisin var ac hayvan öldürür tok hayvan yormaz kendini.hic belgesel izlemeddinmi arslanlarin yaninda zebralar veya antiloplar veya baska bir hayvan nasil otlaniyorlar ama acken arslanlar kimse yanlarina yaklasmaz. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam sushi.. Inzucht,saniyorum akraba evliligi gibi bir $ey oluyor. Bu $ekilde dünyaya gelen hayvanlarinda ya$ama hakki olmali. Bende bir hayvansever olarak $iddetle kiniyorum.. Güzel bilgi,güzel yorum..Kalite ve deneyim konu$uyor,, Tebrikler.. Bir$ey daha..burada sadece yazmi$ olmak icin bulunanlarin.,ilgi bekleyenlerin,Kendi topiclerine sahip cikamadigi gibi, seviyeli yorum yazanlarina cevap yazmayarak ve hakarete maruz kalmasina rezil olmasina müsaade edenler..Yerini bilmeli.. veya .. topic acip istedigime cevap veririm dememeli.Nede ba$ka sayfalarda efelik taslamalari.. uymuyor ...yaki$miyor.. Bu yazilmami$ kriterlerin bilinmesi veya uyulmasi olmazsa .."art niyet" var derim.. saygilar güzel yorumlar. Kusuruma bakma.3 günlük yorumculara yazmakla yaptigim hatanin esamesini cekiyorum. Yazmamaya yemin ettirecekler beni. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim olay internetde dahada beter resimlerle dolu vahsi bir durum yazik diyorum insanlik buysa cok yazik insan oldugma pismanim....sende ben gibi kurban eti yemiyenlerdensin demek  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
also bence o hayvanin inzucht olmus olsa bile hakki var yasamaya dann sollen die dänen ihre schwulen und lesben auch töten hayret bisey ya sowas finde ich pervers o hayvaninda yasamaya hakki vardi bu dünyada privat alicisi bile varmis dünya para teklifi geri cevirmisler gicik millet iste giciklik yaptilar. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim Topicde Kavga Mavga istemiyorum. Sorunlariniz varsa birbirinizle lütfen ÖZELLDEN PAYLASIN ARKDASLAR !!!!! ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende öyle aynen canim ALLAH affetsin kabul ederken bile bayilasim geliyor dizlerimin bagi cözüliyor sanki aslinda hepsi psychis bedinkt normal degil ama öyle oluyoruz sanirim hayvanlari sevdigimiz icin öyle.mir gehts genauso ich rieche es jedesmal raus kimse kandiramiyor hemen kokusundan anliyorum nerde olsam. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo agliyor diyen sen degilmiydin arkdasim? Sana geldigi gibi memoyada gitti anliyana artik... ben kimseyi burda üstün tutmiyorum sadece kavga istemiyorum die arme giraffe konu cünkü burda nicht du oder er AUS BASTA PUNKT. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam tamam uzatma hincik suracikta yine kokular gelcek burnuma  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslinda ben birazda olaya baska boyuttan bakmak istiyorum, Evet bana gorede bu durum rezillik olarak gorulebilinir, Yalniz bana gore bir diger vahsetlik ise doganin ahengini bozmak kaydi ile, Hayvanlari kendi âleminden alikoyup, Hayvanat bahcelerine evcil hayvandir diye evlere hapsetmek ile, Bu gerceklesen hadise kadar igrenc ve bir o kadar igrenctir, hayvanlari dogal ortamdan koparip kendilerine kole edenler, Benim nazarimda insan olamamis kimselerdir ... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
übertreiben etmedim wer austeilt muss halt auch mal einstecken können. yinede yorumlarin güzeldi konuyla ilgili olanlar yani tsk kavgali yorumlari buna saymiyorum iyi geceler. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm bak simdi haklisin ama o hayvan zaten hayvanat bahcesinde dogmus bir hayvan yani dogayi tanimiyor bile elde büyümüs belki biberonlarla büyütülmüstü zamaninda ne tür ilgi gördü ne cok millet geldi onu seyretmeye yavruken demi zoruma giden taraf su lazim degilmis gibi sirf masrafi var faydasi yok bize diye canina kiymak ve üstelik alici varken canina kiymanin geregi olammisken yinede canina kiyilmasi.yorumun icin tsk ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!