132 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.02.14, 21:50 Nr.: 1 Antworten

Mafya vari hareketler.
fenerbahce   sivas spor'a    2-0  yenildi.   gs.  ile  arasindaki   puan  farki  4. düstü.    bu  macta  fenerbahce   sadece  puan   kaybetmedi   ayni  zamanda  kart  cezalarida  aldi.   fenerbahcenin  maclari    bundan  sonra  daha  sitresli   gececek    galatasarayin  <ASLAN>in   nefesini   hep  ensesinde  hissedecek.   basliga   gelince,  aziz  yildirim  her zamanki  tavirlarini   sergiledi   sivas'ta   hakemlerin   odasina   yöneldi   iceri  alinmayinca   tepki  ve  tehdit  savurdu.      bravo   bazi  yöneticilere    spor  ve  eglenceyi   bile   kin  ve  nefrete   dönüstürebiliyorlar.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 21:58 @eftelya_82 Nr.: 2 Antworten

Mafya vari hareketler.
organizetörler,   kim  dersiniz?
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:07 @west Nr.: 3 Antworten

Mafya vari hareketler.
fenerbahceli  degilim  ama   bu  benim  fenerbahceden  nefret  etmemi  gerektirmez.   benim  elestirim    futbol  bir  eglence  ve  sov  araci  olmasina   ragmen   malesef   bazi   yönetici  ve  sahislar    bunu   kavgaya   dönüstürebiliyorlar.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:08 @-maho- Nr.: 4 Antworten

Mafya vari hareketler.
cincon  kim  yaaa?   asker  arkadasinmi?
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:11 @-maho- Nr.: 5 Antworten

Mafya vari hareketler.
diger  arkadasa  verdigim  yanitta   fikrimi  belirttim.    hukukun  üstünlügünü   ve  insan   haklarini   hice  sayan   kim  olursa  olsun    elestirip   tepki  gösteririm...   kisiler  gecicidir   esas  olan  kurumlardir   kurumlar  hakkinda  konusurken  dikkat  edelim   lütfen.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:15 @west Nr.: 6 Antworten

Mafya vari hareketler.
bravo  güzel  teshislerde   bulunuyorsun.   ama   birseyi  unutuyorsun   baktigin  aynada  kendini  gördügünü  hatirlatirim  sana.   ben   bu   oynanan   macla  ilgili   konu  actim   sende   fikrini  belirtebilirsin   konuyu  neden   kisisellestiriyorsun.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:17 @jetmemo Nr.: 7 Antworten

Mafya vari hareketler.
bu  sistemde  oynak  olmayan  ne  varki?
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:20 @-maho- Nr.: 8 Antworten

Mafya vari hareketler.
aziz  yildirim  mafya  demedim.   aziz  yildirim  defalarca  bu  soyunma  odalarini  basma  eylemleri   ispatlanmistir.   basin  yoluyla   sürekli  sagi  solu  tehdit  etmektedir.   ben  sadece   elestiriyorum.    ön  yargili  olmayalim  lütfen.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:21 @eses43 Nr.: 9 Antworten

Mafya vari hareketler.
Azıcıkta schwalbe yüzünden kırmızı kart yediğimizi ve elle oynamada görmezlikten geldigini yazsaydın keşke

Ayrıca almanyada şampiyon genelde haftalar öncesinden belli oluyo, buda heyecanı katlediyor.
Ensemizde olsunlar, ne güzel işte son ana kadar adrenalin seviyemiz dorukta olsun..
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:21 @west Nr.: 10 Antworten

Mafya vari hareketler.
hosgörü  esastir  diyelim  o  zaman.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:26 @karaca10 Nr.: 11 Antworten

Mafya vari hareketler.
merhaba.  maci  izlemedim,  radyodan  dinledim.   benim   amacim   spor  gibi  dostluk  ve  sevgi  icin  yapilan   eylemin   kin  ve  nefrete  dönüstürülmesini   elestiriyorum.   ben  olaylara  kisisel  bakmam.    evet   heyecan  son  maca  kadar  devam  etmeli.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:26 @west Nr.: 12 Antworten

Mafya vari hareketler.
Konu FB olmasada arada FB li yorumlarımda oluyo bunuda dile getir
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:33 @west Nr.: 13 Antworten

Mafya vari hareketler.
tuşlara basan parmakların dert görmesin!

Oldu, hemde bal gibi.. Sağol
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:36 @west Nr.: 14 Antworten

Mafya vari hareketler.
Fazla ego zarar verir, aziz yıldırım bu durumun en iyi örneği. O yüzden bu kadar gaz ile yetin!
0

Beitrag gepostet am 09.02.14, 22:39 @karaca10 Nr.: 15 Antworten

Mafya vari hareketler.

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Mafya vari hareketler.