|
|
|
Mafya vari hareketler. |
fenerbahce sivas spor'a 2-0 yenildi. gs. ile arasindaki puan farki 4. düstü. bu macta fenerbahce sadece puan kaybetmedi ayni zamanda kart cezalarida aldi. fenerbahcenin maclari bundan sonra daha sitresli gececek galatasarayin <ASLAN>in nefesini hep ensesinde hissedecek. basliga gelince, aziz yildirim her zamanki tavirlarini sergiledi sivas'ta hakemlerin odasina yöneldi iceri alinmayinca tepki ve tehdit savurdu. bravo bazi yöneticilere spor ve eglenceyi bile kin ve nefrete dönüstürebiliyorlar. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
organizetörler, kim dersiniz? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
fenerbahceli degilim ama bu benim fenerbahceden nefret etmemi gerektirmez. benim elestirim futbol bir eglence ve sov araci olmasina ragmen malesef bazi yönetici ve sahislar bunu kavgaya dönüstürebiliyorlar. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
cincon kim yaaa? asker arkadasinmi? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
diger arkadasa verdigim yanitta fikrimi belirttim. hukukun üstünlügünü ve insan haklarini hice sayan kim olursa olsun elestirip tepki gösteririm... kisiler gecicidir esas olan kurumlardir kurumlar hakkinda konusurken dikkat edelim lütfen. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
bravo güzel teshislerde bulunuyorsun. ama birseyi unutuyorsun baktigin aynada kendini gördügünü hatirlatirim sana. ben bu oynanan macla ilgili konu actim sende fikrini belirtebilirsin konuyu neden kisisellestiriyorsun. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
bu sistemde oynak olmayan ne varki? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
aziz yildirim mafya demedim. aziz yildirim defalarca bu soyunma odalarini basma eylemleri ispatlanmistir. basin yoluyla sürekli sagi solu tehdit etmektedir. ben sadece elestiriyorum. ön yargili olmayalim lütfen. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
Azıcıkta schwalbe yüzünden kırmızı kart yediğimizi ve elle oynamada görmezlikten geldigini yazsaydın keşke
Ayrıca almanyada şampiyon genelde haftalar öncesinden belli oluyo, buda heyecanı katlediyor. Ensemizde olsunlar, ne güzel işte son ana kadar adrenalin seviyemiz dorukta olsun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
hosgörü esastir diyelim o zaman. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
merhaba. maci izlemedim, radyodan dinledim. benim amacim spor gibi dostluk ve sevgi icin yapilan eylemin kin ve nefrete dönüstürülmesini elestiriyorum. ben olaylara kisisel bakmam. evet heyecan son maca kadar devam etmeli. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
Konu FB olmasada arada FB li yorumlarımda oluyo bunuda dile getir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
tuşlara basan parmakların dert görmesin!
Oldu, hemde bal gibi.. Sağol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mafya vari hareketler. |
Fazla ego zarar verir, aziz yıldırım bu durumun en iyi örneği. O yüzden bu kadar gaz ile yetin! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!