|
|
|
fremdsprachen |
wieviele sprachen könnt ihr?
würd mich mal interessieren.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
2 sagt mir noch nicht welche sprachen das sind..da du mich verstanden hast..ist eine davon deutsch und deinem nick zu beurteilen...türkisch? habe ich recht?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
naja türkisch ist ja deine muttersprache...also ist die 2 fremdsprache?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
selam.. Merak iyi degildir zaten.Her Almancayi iyi bilen burada Almanca topic acarsa..? Diger ülkelerden katilanlar devre di$i kalir.. Ben $ahsen 1 3/4 dil biliyorum.. 1 Türkcemin iyi olduguna inaniyorum..1/2 Almancanin sizden iyi olduguna(zu mindestens in einsatz habe Ich wenige fehler. 1/4 für meine Englisch..=1 ganzes und 1 3/4 Yardimci olabildiysem,ne mutlu bana.. güzel payla$imlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
aleyküm selam
almancan sizden iyi derken? diyer yazdiklarindan birsey anlamadim..almancan iyise neden 1/2?
1/4 ne demek...anliyormusun ingilizceyi...sohbet edebiliyormusun...ne derecede biliyorsun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
türkisch deutsch klingonisch
latein iyi mis...wie gut?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
Diger yazdiklarimdan bir $ey anlamadiysaniz,Türkceniz zayif demektir.!! Almancanizda da cok gramer hatalari var. Bende de oldugu icin yarim biliyorum dedim.Ingilizceyi yazar ve konu$urum ama kisitli.Yani Bir Ingilizle degilde, Ingilizce konu$an biri ile daha iyi anla$abiliyorum. Bu sebepten 1/4.. Güzel yorumlar arkada$..iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
demek anlamiyan da suc sadece...iyimis
bu ara....bende politika vs konularda devre disi kaliyorum...kimse her konuda yazamaya veya her konuyu anlamaya mecbur degil
saygilarla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
aferin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
Saygilar benden. Benimki suclama degil,sadece bir tespit. Burada topiclere yazmakta,yazmamakta katilanlarin,inisiyatifi icinde.. Takilin kafaniza göre.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
gramer im belki cok iyi degil..ama burda istedigim gibi yaziyorum..normalde daha iyi...türkcem iyi degil ama almancam cogu almanlardan iyidir...
inisiyatifi ne alaka hala cözemedim...herkes özgür mü demek istiyorsun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
Güzel,helal..devam.. "Inisiative ergreifen"antworten oder nicht.. Konunuza hakimsiniz..Weiter so. Bana müsade.Iyi Pazarlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
initiative
müsaade senin..iyi pazarlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
günaydin
ingilizcen ve yunancan nekadar iyi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
Merhaba, yurt disinda yasayan insanlarin ana dili beraberinde bir kac dil bilmesi cok dogal... Bir lisan bir insan, bir cok dil bilmek cok faydalidir... ( gerektiginde gereken yerde konusmak adina ) Lakin bir ortamda herkesin bildigi bir ortak ana dil varken,,, bir cok ayri ülkelerden katilan okurlari düsünerek,, anlamakta güclük cekebilecekleri dilde konu acmak yada yorum yapmak , ne derecede saygin oluyor, düsünmek lazim.... Saygi selamlarimla... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
danke für deinen beitrag
schönen sonntag
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
Eyvallh tesekkürler, sizede güzel pazarlar olsun inslh. ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
 danke |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fremdsprachen |
thank you have a nice day  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!