|
|
|
hortlak |
gercekmi..rüyami?
eskiden ..bazen daha yeni uykuya düstügümde...sanki bir hortlak görüyor oluyordum...kalkmaya calisiyordum ama kalkamiyordum beni tutuyordu
hortlak görmek ne demek? :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
Ruh molekulunun az biraz kipirdayisa gecmesi ile astral yolculuga cikis yapmak demektir ... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
bunu buldum internet de...ayni benim yasadigim...bana sanki uyumuyorum gibi geliyor.
karabasan kennt man als etwas das sich bei jemanden drauflegt wenn man schläft und man dann träumt und in dem traum schreit man z.b. um hilfe oder so aber es kommt nichts also man versucht zu schreien aber es geht einfach nicht! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
tsk ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
Google mal Hexendrücken, Schlaflähmung, oder Schlafparalyse! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
doktormusun? 
ich denke auch, dass ich wach bin..zumindest kurz vorher war ich wach...1..2 min...gucke geradeaus und dann ist plötzlich etwas da, ich möchte aufstehen , geht aber nicht
danke frau doktor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
schlaflähmung okudum..danke..  yani ist nur schlafstörung..stress etc? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
dogru ya..genel bilgin yüksek ti..aferin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
Dies ist eine medizinische Erklärung.. Stress trägt dieser Situation wohl bei..
Halk arasinda karabasanin farkli sebepleri vardir.. Inwiefern es aber Mythen sind, kann ich leider nicht erläutern.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
ich dachte ich hatte dir gestern noch was geschrieben.
wenn es nur stressbedingt wäre, müsste ich öfters sowas sehen....oder ich habs vergessen...kann mich nur an 2..3 mal erinnern |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
aleyküm selam..
benmi hayaletim yoksa gördügüm hayalet mi..anlamadim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
özüre gerek yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
tsk ederim..simdi anladim mehribanin ne demek istedigini  yani sen yazmadan da anladim...zombie oldugunu...ama google de Geist in türkce anlamini ararsan hortlak da var aralarinda...
uyku felci olabilir..ama bende daha yeni uyumaya baslarken oluyordu...yani bana öyle geliyordu...
üc harf? cin mi  sende mi korkuyorsun..o üc harf den?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
yok...onu demedim...biri daha vardi galiba...yazmak dan korkuyordu...o da üc harf demisti galiba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortlak |
ne ekledin yine...hör auf |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!