|
|
|
Gözünden düsmek |
Baskasi tarafindan gözünden düsmek önemlimidir yada söyle diyelim en önemli gözünden düsmek nedir , bence deyil bakalim kim bulacak bunun cevabini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
evet dogru fakat genelde hep öyle olur önemli olan bence deyil o bir süre sonra unutulur esas unutulmayan bir sey var zaten ömrü boyuncada unutamassin bunu ben bir filmde seyrettim gercektende cok dogru bir söz bizim bildimiz baskasi tarafindan aklimiza deger verdiklerimizin gözünden düsmek geliyor ama degil cok cok önemlisi var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
karsiya git saga dön ordan 20 metre yürü selamimi söyle sana versinler köfte ekmek canin cektiyse yiyeyeksin ben ismarlayayim bugün sana |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
mehriban bunlar genel bekledim cevab deyil  birazdaha zorlayin inaniyorum bulacaksiniz kolay pest etmeyin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
dagci kardes oda güzel ama inan buda deyil bilmece gibi geliyor aslinda deyil kimsenin aklinda olmayan bir cevab bende duydum zaten demekki bu zaman kadar bende bilmiyormusum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
egoist kavrami baska biliyorsun aralarinda cok fark var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
 söyliyeyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
hmmm bence gözünden iki damla yas olur düsersin,,,, yada son nefeste gözlerinle birlikte düsersinnn,,,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
bence en yaklasan sen oldun varona kardes belki cevab baskalarina sacma gelir esas önemli olan baskalarinin gözünden düsmek degil cünkü zamanla unutursun ,onlari ama insan kendi gözünden düserse iste bunu hic bir zaman unutmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
çok güvenildin saygı duyuldun sevildin fakat o kişiye öyle bir yanlış yapatınki ömür boyu gözüne itici gelirsin görmek istemez görünmekte istemezsin bu hatayı yapan kişi içinde zor durum yapılan içinde ilacı olmayan yaradır bu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
aynen öyle kanarya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
ee bu durumlar zor bazen istemeyerekte olabiliyo insan öyle bir hale gelirki ağızdan istemeden bilmeden laf çıkar yanlışlıkla oldu bile diyemez çünkü o laf çıkmıştır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
iste o yüzden baskasinin gözünden düsmek benim icin önemli zamanla unutursun ama insan kendi kendinin gözünden düserse bu hic bir zaman unutulmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözünden düsmek |
o kişiyi her gördüğünde yada anıldığında yada ara ara aklına gelir kendi gözünde kendi kaliten düştüğünde başkası affetsede sen affetmezsin kendini bu bazen başımıza gelebiliyo bu aslında insanın kendine verdiği en büyük cezadır kendi kendimizi cezalandırmaksa aslında özünü dövmek bir tür hatalardan arındırmak insanı dahada olgunlaştırmaya sebeptir kendini eğitiyo farklı açıdan bakarsak belki bir kişi kaybeddik ama bin kişi kazanmışta oluyorsun insanın kendini kazanması gibi bir başkası yoktur |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!