132 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.01.14, 19:28 Nr.: 1 Antworten

Gözünden düsmek
Baskasi tarafindan gözünden düsmek önemlimidir yada söyle diyelim en önemli gözünden düsmek nedir , bence deyil bakalim kim bulacak bunun cevabini
0

Beitrag gepostet am 24.01.14, 19:40 @cannnkaya Nr.: 2 Antworten

Gözünden düsmek
evet dogru fakat genelde hep öyle olur önemli olan bence deyil o bir süre sonra unutulur esas unutulmayan bir sey var   zaten ömrü boyuncada unutamassin  bunu ben bir filmde seyrettim gercektende cok dogru bir söz  bizim bildimiz baskasi tarafindan aklimiza deger verdiklerimizin  gözünden düsmek geliyor ama degil cok cok önemlisi var
0

Beitrag gepostet am 24.01.14, 19:45 @boa Nr.: 3 Antworten

Gözünden düsmek
karsiya git saga dön ordan  20 metre yürü selamimi söyle  sana versinler köfte ekmek  canin cektiyse yiyeyeksin  ben ismarlayayim bugün sana
0

Beitrag gepostet am 24.01.14, 19:47 @mehriban Nr.: 4 Antworten

Gözünden düsmek
mehriban bunlar genel  bekledim cevab deyil birazdaha zorlayin inaniyorum bulacaksiniz kolay pest etmeyin
0

Beitrag gepostet am 24.01.14, 19:51 @dagci69 Nr.: 5 Antworten

Gözünden düsmek
dagci kardes oda güzel  ama inan buda deyil bilmece gibi geliyor  aslinda  deyil  kimsenin aklinda olmayan bir cevab  bende duydum zaten  demekki bu zaman kadar bende bilmiyormusum
0

Beitrag gepostet am 24.01.14, 20:02 @mehriban Nr.: 6 Antworten

Gözünden düsmek
egoist kavrami baska biliyorsun   aralarinda cok fark var
0

Beitrag gepostet am 24.01.14, 20:07 @mehriban Nr.: 7 Antworten

Gözünden düsmek
söyliyeyim
0

Beitrag gepostet am 25.01.14, 02:21 @asla_44 Nr.: 8 Antworten

Gözünden düsmek
hmmm bence gözünden iki damla yas olur düsersin,,,, yada son nefeste gözlerinle birlikte düsersinnn,,,,
0

Beitrag gepostet am 25.01.14, 10:05 @varona Nr.: 9 Antworten

Gözünden düsmek
bence en yaklasan sen oldun  varona kardes belki cevab baskalarina sacma gelir  esas önemli olan baskalarinin gözünden düsmek degil  cünkü zamanla unutursun ,onlari ama insan kendi gözünden düserse iste bunu hic bir zaman  unutmaz
0

Beitrag gepostet am 25.01.14, 19:43 @asla_44 Nr.: 10 Antworten

Gözünden düsmek
çok güvenildin saygı duyuldun sevildin fakat o kişiye öyle bir yanlış yapatınki ömür boyu gözüne itici gelirsin  görmek istemez görünmekte istemezsin bu hatayı yapan kişi içinde zor  durum yapılan içinde ilacı olmayan yaradır bu
0

Beitrag gepostet am 25.01.14, 19:44 @kanarya- Nr.: 11 Antworten

Gözünden düsmek
aynen öyle kanarya
0

Beitrag gepostet am 25.01.14, 20:09 @asla_44 Nr.: 12 Antworten

Gözünden düsmek
ee bu durumlar zor bazen istemeyerekte olabiliyo  insan öyle bir hale gelirki ağızdan istemeden bilmeden laf çıkar yanlışlıkla oldu bile diyemez  çünkü  o laf çıkmıştır 
0

Beitrag gepostet am 25.01.14, 20:12 @kanarya- Nr.: 13 Antworten

Gözünden düsmek
iste o yüzden baskasinin gözünden düsmek benim icin önemli zamanla unutursun ama insan kendi kendinin gözünden düserse  bu  hic bir zaman unutulmaz
0

Beitrag gepostet am 25.01.14, 20:29 @asla_44 Nr.: 14 Antworten

Gözünden düsmek
o kişiyi her gördüğünde yada anıldığında  yada ara ara aklına gelir kendi gözünde kendi kaliten düştüğünde başkası affetsede sen affetmezsin kendini  bu  bazen başımıza gelebiliyo    bu aslında insanın kendine verdiği en büyük cezadır kendi kendimizi cezalandırmaksa   aslında özünü dövmek  bir tür hatalardan arındırmak insanı  dahada olgunlaştırmaya sebeptir kendini eğitiyo farklı açıdan bakarsak belki bir kişi kaybeddik ama  bin kişi  kazanmışta oluyorsun insanın kendini kazanması gibi bir başkası yoktur
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Gözünden düsmek