|
|
|
iyimi? kötümü? |
Gecen
eve gidiyorum bir tane böcek gördüm yolda ulen üstüne basmadan gectim
gittim böcegin sonra durdum düşündüm pat döndüm geriye ulan düşündümki
bu böcegin üstüne basıp gecmek mi marifet yoksa geri gidip yardım
etmekmi döndüm geriye aldım böcegi yerden karsıdakı calılıga götürdüm
dedimki benim sana yapabilecegim bu bundan ötesi benim elimden gelmez
allah yolunu acık etsın dedım sonra dusundum belkı intihar etmek
istiyordur diye yolun ortasında öylece durmuşya neyseki iki şekilde
sevap işlemiş olduk... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
Guzel,keske herkez boylesine incelikleri dusunebilse ... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
eywallah tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
olsun o kdar ya dımı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
unuttum wallahi ne bocegı oldugunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
ıkı turlu kazandıkya birisini feda edıyoruz :=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
gorunmek ıstemıom resmen psıkolojimi bozuyor onlar benım :=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
denemek gerekır belkıde dedıgın gıbı ıyı geelır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
Karsina böcek yerine söyle süper alimli, minili, dekoltesi yerinden fiskirmis , yemede yaninda yat misali bir bayan gecse idi, ne gibi davranirdin onu merak ettim.... Ya simdi ne alaka ???!! Bu neyin nesi??!! Böcek, kus, sinek gibi seyler hep ve herkezin hergün karsilastiklari bir vaka.... genelde Allah yaratti diye cogunlugu es gecer veya imkani varsa alir zarar görmeyecegi bir sekilde caresine bakar... senin anlatmak istedigini ben anlayamadim... cok duyarli, zarif birisimisin?... Allahtan korkup, canlilara saygili birimisin.... Bayan olsam sana deli gibi hayran, asik ve her ne varsa mi olmam gerek...!!???yani kisacasi bu konuyu neden actin... iyi niyetli birisimisin???... onumu burada anlatmaya calsiyorsun???..Insan olan, Allahtan korkan herkez o Böcekte olsa hic bir sekilde zarar vremez ve elinden geldigince onu kurtarmaya calisir... normali zaten bu... ben senin anlatmaya calistigini,anormal olani anlayamadim kisacasi... ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
Jimimi bayan olmadigi icin olabilirmi???.. hayret,???!!!!!!.,.... a neden böyle bosyere zorlastirirsiniz anlamis degilim.... jimimi hakli olsun tamammi dostum,???? anlasabildikmi simdi senin ile???, yoksa yinedemi hayretlere gireceksin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
Ha su sizin anladiginiz bayan arkadasida merak etmedim degil dogrusu, onun neresine dokunmus, söyleyinde ona veya size yardimci olalim.. veya olmaya calisalim,tabiki mümkün ise...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
sen can kurtarmisin helal sana ben ekmek vs gördümü en azindan alir sokaktaki evinkösesine birakirim cali yoksa ekmek vs nimetttir baskasi yer ayagi ile kasti basar ama biz türk milleti benimbildiyimböyle seylerdeduygusaldir tabi hepsi deyil öyle olsa idi türkiye bu durumda olmazdi allah korkusu bile olmayan türkler var bendenuzak dursunnar öyle kisiler zaten azrail gelip bir gün onari yaradaninkarsisina cikaracak . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimi? kötümü? |
Acikca söyleyecek olursam bende anlamadim.... sanki konuyu acan ile bana tafra takinan kisi ayni kisi???? Baya dokunmus galiba yazdiklarim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!