|
|
|
2 sevdiyiniz insan kavga asamasinda ne yaparsiniz . |
Biri Namazin da niyazinda biri alkol alir arada ben sasirdim ne yapcam hangisi tutacam 2 side yasca ben den büyük kavga etseler kime vuracam sasirdim namaz kilan alacakli verecekli alkol aliyor sizce neyapim arada ben gidecem galiba . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senden büyükler ise araya girme ama gercekten düsüncelerini samimi bir sekilde ikisinede ayrim, gayrim yapmadan, dürüstce söyle derim, gercekten ictenlikle samice, dürüstce,korkmadan,cekinmeden, kalb kirmadan, söyleyeceklerin o iki arkadasindan birinin isine gelmeyecektir (genelde). Yaninda kalani gercekten arkadas belle derim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamamm sagol  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iki kisinin kavgasin da taraf tutmamak en iyi cözümdür.. ----- topraðýn altý,kendini vazgeçilmez sananlarla dolu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taraf deyil zaten ben taraf tutmam ama kavga etmemelerini umarim ederlersede ben orda olmak istemem neden dersen onnar yasini basini almis insannar sadece ben ondan alip lafi ona ondan ona iletiyom cekilecem aradan korktugumdan deyil sadece saygidan büyüge el kaldirmadim simdiyedek bundan sonra onnar yüzündende elkaldirdi detirttmemek icin . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende haklisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin, aradan cekilmekle en dogrusunu yaparsin.. ----- topraðýn altý,kendini vazgeçilmez sananlarla dolu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maho bak senle hic hat etmemistik ama ilk chatimiz iyi gecmedi biliyon ama gercek bu bu yasta bu zeka helall derim sana calma deyilde almis vermiyor salliyor yani neyse dün 2 sinede dedim benradancekiliyom ondan haberi ona götürüyodum postaci misali arada ben gitmiyim gitmem de namazinda niyazindaki beni almanyaya geldiyimden beri tanir yasli ötekini cafedenbiliyom tas patlasin 2 sene oldu taniyali eyer kavga etseler kimi tutarsin dersen namazinda niyazindakini tutarim nedendersen adam hem dogru yolda gidiyor hem hakli durumda haksizin yaninda olmam olmadimda . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedim daha karismiyom insallah kavga etmezler etselerde orda bulunmak istemem daanamam cünkü bende dalarim kavgaya  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben dobra oldugum dan dedim sanal alemden hic biri ile karsilasmadim ilki sen olcaktin ama frankfurtz o kadar büyük deyil hatirlarsan nereye takildigimi yazmistim gelirsen konusuruz . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm selam almayi unuttum sorry  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denerim önceden yapiyodum simdi deyi SIK biraz olursa derimm yeni bir form yapim olcak mii+ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!