35 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.01.14, 10:35 Nr.: 1 Antworten

2 sevdiyiniz insan kavga asamasinda ne yaparsiniz .
Biri   Namazin da niyazinda  biri   alkol alir  arada  ben   sasirdim ne yapcam hangisi tutacam   2 side  yasca ben den büyük   kavga etseler   kime vuracam sasirdim    namaz kilan alacakli  verecekli  alkol aliyor  sizce  neyapim   arada  ben gidecem  galiba .
0

Beitrag gepostet am 04.01.14, 12:11 @deli_kurt_selo Nr.: 2 Antworten

Senden büyükler ise araya girme ama gercekten düsüncelerini samimi bir sekilde ikisinede ayrim, gayrim yapmadan, dürüstce söyle derim, gercekten ictenlikle samice, dürüstce,korkmadan,cekinmeden, kalb kirmadan, söyleyeceklerin o iki arkadasindan birinin isine gelmeyecektir (genelde). Yaninda kalani gercekten arkadas belle derim...
0

Beitrag gepostet am 04.01.14, 12:14 @smlctn Nr.: 3 Antworten

tamamm   sagol
0

Beitrag gepostet am 04.01.14, 16:24 @deli_kurt_selo Nr.: 4 Antworten

iki kisinin kavgasin da taraf tutmamak en iyi cözümdür..

-----
topraðýn altý,kendini vazgeçilmez sananlarla dolu..
0

Beitrag gepostet am 04.01.14, 18:07 @temmuz Nr.: 5 Antworten

taraf deyil  zaten ben taraf tutmam ama  kavga etmemelerini  umarim  ederlersede    ben orda olmak istemem neden dersen  onnar yasini basini almis insannar   sadece ben ondan alip lafi ona  ondan ona  iletiyom  cekilecem aradan   korktugumdan deyil   sadece   saygidan büyüge el kaldirmadim simdiyedek    bundan sonra onnar yüzündende elkaldirdi detirttmemek icin    .
0

Beitrag gepostet am 04.01.14, 18:08 @mecburiyet Nr.: 6 Antworten

sende haklisin
0

Beitrag gepostet am 04.01.14, 18:25 @deli_kurt_selo Nr.: 7 Antworten

haklisin, aradan cekilmekle en dogrusunu yaparsin..

-----
topraðýn altý,kendini vazgeçilmez sananlarla dolu..
0

Beitrag gepostet am 05.01.14, 11:26 @-maho- Nr.: 8 Antworten

maho   bak senle  hic hat etmemistik  ama  ilk  chatimiz  iyi gecmedi biliyon   ama gercek bu      bu yasta bu zeka     helall derim sana    calma deyilde     almis  vermiyor salliyor yani    neyse  dün  2 sinede dedim benradancekiliyom   ondan haberi ona götürüyodum   postaci misali  arada  ben gitmiyim  gitmem de namazinda niyazindaki   beni  almanyaya geldiyimden beri tanir   yasli    ötekini cafedenbiliyom    tas patlasin 2 sene  oldu taniyali   eyer   kavga etseler kimi tutarsin dersen namazinda niyazindakini tutarim  nedendersen adam hem   dogru yolda gidiyor hem hakli    durumda   haksizin yaninda  olmam olmadimda    .
0

Beitrag gepostet am 05.01.14, 17:25 @duygusal35 Nr.: 9 Antworten

dedim   daha  karismiyom    insallah kavga etmezler etselerde  orda bulunmak istemem   daanamam cünkü  bende dalarim   kavgaya    
0

Beitrag gepostet am 05.01.14, 17:27 @-maho- Nr.: 10 Antworten

ben dobra oldugum dan    dedim  sanal alemden   hic biri ile karsilasmadim  ilki sen olcaktin ama  frankfurtz    o kadar büyük  deyil    hatirlarsan nereye takildigimi  yazmistim  gelirsen konusuruz   .
0

Beitrag gepostet am 05.01.14, 17:27 @duygusal35 Nr.: 11 Antworten

aslm selam almayi unuttum sorry
0

Beitrag gepostet am 05.01.14, 17:51 @duygusal35 Nr.: 12 Antworten

denerim  önceden  yapiyodum simdi   deyi SIK   biraz   olursa derimm   yeni bir  form  yapim olcak mii+
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

2 sevdiyiniz insan kavga asamasind...