|
|
|
2014 yılımız nasıl olmalı |
2014 yılına son 3 günümüz kaldı..2013 yılını iyi,kötü şekilde geçirmiş olabiliriz.olumlu,olumsuzluklar yaşamışlıklarımız olmuştur...yeni yılda beklentilerimiz nelerdir...2014 yılı site yönetimine,adminlere ve dolayısıyla tüm üyelere iyi günler yaşatmasını dilerim.....saygı ve sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beklentilerimiz,hayallerimiz vs |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni yila dünyada olursam allah bilir olursam da 5 vakit namaz öncelik le sonra dünya da kayip ettiklerimin gerisini ne kurtara bilirsem onnari yapacam yikilmadim ayaktayim hesabi benden de seviyeli üyelere hayatlarinda basarilar dilerim dogru yolda basari yanlis yolda deyil her koyun kendi bacagindan asilir dünya da cok yanlis yapabiliriz ama ahireti de düsünerek yasamak en iyisi ben sahsen birazda ahirete yatirim yapcam yoksa olmaz saygilarimla basenin en deli üyesi deli kurt selo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülümsememi sagladığınız için tşkler..   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm,basta herkese saglik,mutluluk ve huzurlu bir yil olmasini diliyorum.2014 senesi bütün dünyada barisin olmasi,savasin olmamasi,ac cocuklarin ölmemesi,haksizliklarin olmadigi bir dünyada,bütün insanogluna en icten dileklerimle... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar. D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allah her şeyi gönlünüzce gerçekleştirsin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dilerim yeni yil hepimiz icin Masallar kadar güzel,saglikli ve Mutlu bir yil olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. Yeni yıl size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2014 yılı benim olsun....güzelliklerle....neyse bencil olmayayım.  herkesin yılındaki günler huzurlu,sağlıklı olsun..   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O güzel dilekleriniz icin tsk ederim,insallah sizin icin,bizim icin ve bütün insanlarin yili olacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gs li biri olarak fb şampiyon olsun mu?olmasın mı? dileğine yorumsuz kaldım....yine de gönlünden o dilek var...olsun   |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!