|
|
|
yilbasi yemegi hindi :)) |

Slm arkadaslar yilbasi yaklasiyor yilbasi yemegi tarifi icin hindi düsündüm bir cok kisiler vardir aramizda yapilisinda zorluk cekiyorlar etin kuru olmamasi icin püff noktalari bu video ile gösterem dedim umarim yardimci olur bu video iyi izlemeler MALZEMELER : 1 Tane Lüks araba Markasi LAMBURGHINI 1 Tane iri etli butlu Hindi ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Balik mi afiyet olsun ben balik sevmiyorum kokusu bile bayiltiyor beni  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha isin sonuna bak sen vallahi iyilikde yaramiyor anam size ac kalicaksiniz acccccccc ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya on numera hindi buluverdim sip sak size  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak hincik napcan probefahrt diye bisey var cekicen arabayi en yakin otobahn parkina hindiiyi kizartcan sonra arabayi geri teslim edicen vallahi akil vere vere bende akil kalmadi ehliyetim bilem yok ama bak ne güzel buluverdim cözüm  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
horoz deme horozlara kiymiyoz bu yil greenpeace yasakladi  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayyy aliverem mi bidene bak hindi benden lamburghini senden anlastik mi  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ben bunu yiyecem bu sene ----- Nicht jeder der ein großen Sack hat- ist der Nikolaus :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu bu sekil nasil pisirdin cok merak ettim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
backgeheimniss diye birsey var dimi  sülemem dene kendin yap ----- Nicht jeder der ein großen Sack hat- ist der Nikolaus :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen horozu böyle kizart sana bi tepsi pogca yapcam  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi tepsimi?  ach was du kannst bestimmt net backen ...  beni kandirmaya calisma pfff gerekirse ben kizartirim pohcayida ----- Nicht jeder der ein großen Sack hat- ist der Nikolaus :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!