|
|
|
Itiraflari alalim.... |
uzunrumuzsevmem, Kadın , 28 , İzmir
Geçmiş olsun Biri çok yakışıklı değil ama eli yüzü düzgün, diğeri dergiden fırlamış kadar yakışıklı. Biri bir erkek için kısa denilebilecek boyda, diğeri basketçilerle yarışır. Biri eğitimli, kültürlü, sosyal, dünyadan haberdar, diğeri egitimli ancak görgüsüz ve kaba. Biri "Tek gelirim maaşım, tek mal varlığım arabam ama seni mutlu etmek için elimden geleni yaparım" dedi, diğeri "Evlerim, arabalarım var mutlu olursun" dedi. Biri 40'lı, diğeri 20'li yaşlardaydı. Şimdi biri yanımda diğeri "Beni bu adam için mi terkettin?" derdinde, yakamdan düşmüyor.
pascal_tuuba, Kadın , 25 , Çorum
Ah baba ah Babam muhabbet kuşuma yeşil soğan yedirmeye çalışıyor ama izin vermiyorum. Israr ediyor, sebep diyorum "Yağları erisin." diyor.
vvvvvallahabak!!, Erkek , 28 , Avusturya
Adamın dibi Salsa kursuna yazıldığından beri dalga geçtiğimiz, "kırık", "yumuşak", "oynak" vs. gibi lakaplar taktığımz arkadaşımız, kurstaki hatunlarla sarmaş dolaş 50'ye yakın fotoğraf paylaşmış. Kurs fiyatları da uygun aslında. Her zaman demişimdir delikanlı adam şu Adem.
kılavuzukarga, Kadın , 36 , Ankara
Son itiraf Dedem rahmetli olmasına iki gün kala anneanneme "Seninle zengin olduğun için evlendim" demiş. Ne diyelim, giderayak yapmış yapacağını.
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
Benim sucum yok ben masumumm . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
copy&paste yaawssss.....bisey yapmadim ki ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
konu itiraf degilmiydi...  D   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
valla ben de sen neler yazdin,cizdin...bi mok anlamadim haaaa.....ne kürdani,ne yemek artigi !?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
senden de hemen bi itirafin tanimini alayim lütfen !!!
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
ay hangi birini itiraf etsem say say bitmez looki iyi madem 3cü itirafimm Sigara kokan amcadan kacarken, susmayan teyzenin yanına oturdum Hayatta degil de otobüste "Dogru İnsan"ı bulmak cok önemli...  not: İsine geleni yapana erkek Kafasına koydugunu yapana kadın denir  o mariya mariyaaa D   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
kisa kes,aydin havasi olsun.....oh maria, mariaymis....tztztztzzzz !
aklima öglen öglen müstehcen fikirleri sokmasan olmazdi simdi,di mi !?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
est. canim.....sonucta bu topic kaynatma topici,takil antibiolu kafana göre ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
Cok ayip etmissin, Tekrar sayfama girmeni ve izlemeni istiyorum    |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
icim atti birdenbire nedense..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
itiraf ediyorum..zayıflamak için bol bol su içiyorum; susamak içinde bol bol tatlı yiyorum.. ----- Dum spiro, spero.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itiraflari alalim.... |
bak,bu iyiydi iste.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!