|
|
|
woher |
bin einer der sich über vieles freut...also kleinigkeiten..und hoffnung naja kommt darauf an...aber das heisst nicht das man der glücklichste mensch ist..oder nur positiv denkt....deswegen meinte ich ja ...das dieses kindsein über schwere zeiten hilft...bzw kommt man darüber hinweg. wer weisst was sonst alles passiert wäre wenn man sich nie freuen würde.
ah und sich jünger fühlen..naja beschwerden hat man trotzdem ..die knochen bleiben ja nicht jung  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
leider komme ich nicht aus meiner haut raus...auch wenn viel kind in mir ist,,das war ja auch als kind mein problem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
amca :P
bana demiyorlar  beni daha kücük görüyorlar ama ben onlarin yaninda kendimi yasli hissediyorum :/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
yakinda oda olur sen hic merak etme..bu ara senin abska siteden gözüm issiriyor  bence sen osun ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
olabilir olmayadabilir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
desinler..kendimi zaten yasli görüyorum...cocuk degiliz :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
e degilizde..insanin akli orda kaliyor ve lafda iyi koyuyor yahu  so alt bin ich nun auch wieder nicht  glaube ich zumindest ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
erkeklerin yasi sorulmaz diyenlerdenmisin?
senin dedigin kizlarin yasi kac? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
25-30  az ac degilim  yok be einige haben schon recht..birsey demiyom ben ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
ama ama ama  okadarmi gösteriyom ben  kalbimi kirdin simdik ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
 öylesine dedim yukarda bir oma vardi onun agrilari varmis ondan :/
kendine iyi bakarsan...iyi beslenirsen ..spor yaparsan ..daha iyi olur  ne söz ama |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
25_30 amca diyorsan vah haline  ..bana kardes diyorlar  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
 o da aynisi ne deyim...yakinda dahada kötü oluyor benden demesi ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
canim lahmacun cekmisti...acaba varmidir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
iyiki icimdeki cocuk ölmedi..onada katlaniriz :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
deget sen birsey pilanlamadan yapmassin  kesin kizlarla bulusmaya gittimde beni dövdüreceksin sen  yemezler ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
eftelya  niye bayanlar bana hep büle böse oluyor sonra  bi hatami yapdim söyle ----- En verimli cagimdayim ama sana vermiyecegim:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
bana kiymaz bence 
neyse ..ben kendim yaparim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
bovling sopasi nedir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
woher |
bilardo olmasin dedigin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!