cok tatli balina cocukla egleniyor aslinda sanirim
oynamak istiyor millet yanlis anliyor
herkeze güzel bir gün diliyorum kolay gelsin isleriniz.
bencede cok seker
hey das ist auch noch ein baby fisch bakma boyuna oda daha cocuk sayiliyor
aslm memo aynen evet kötülük bilmezler ne yazikki insanlar tarafindan bircok zaman siddet görürler.iyi aksamlar yorum icin tsk .
mir fehlen die Worte erkek milleti nolcek
kein thema sorun yok gülümsedim merak etme
canim benim tsk ederim güzel yorumun icin yani bazen birazda gülümsemek icin gerekiyor böyle topicler
balina ne datlu demi elinden gelse yanina cikcak cocugu cok sevmis kendi boyunda görünce mercimek gözlerinle belkide cocugu leckerli olarak mi göriyo acaba dermisim ne ne saka saka arkdas saniyor onu bes belli...
süss gelle
dedigin gibi nasilda bilirmis beni kisaca söyle aciklayim greenpeace evimi basma riski cok yüksek diye evdeki dusa balina besleme fikrinden vazgectim aslinda onuda bi sekilde basarirdimda iste sikayet eden olur korkusuna yapmadim.
evet demi bende alcam bitane haha bahceye bi sisirme havuza sigdirsam diyom
buda güzel videomus tskler paylasim icin.
evet ama bence delphinin bakisi voll süss er will doch nur spielen napsin sudan baska oyuncagi mi var sanki haha elindeki imkanlarla oyun yaratiyor iste TSKLER yorum icin
hepsi birbirinden güzel tskler hepsini taniyorum ama bilmiyenler icin harika hele su en altdaki husky olanlisi cok güzel en sevdigim o bide en üstdeki tskler emegne saglik