|
|
|
ne zaman..? |
biz ne zaman karsit görüslü insanlara saygi göstermesini ögrenecegiz,yada ögrenebilecekmiyiz..? karaya ak demeyip"evet o konuda haklisin sana katiliyorum" demesini ne zaman ögrenecegiz,ögrenebilecekmiyiz..?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
sorular,sorular,sorular. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
bilmemmi aga senin nickin moruk sadece
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
farkindayim yazman gerektigi zaman yaziyosun,konudan cikman gerektigi zaman cikiyosun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
TB.de olsun normal yasantimizda olsun,insani yapimizda karakterimizde olmali kimseyi hakir görmemek kücümsememek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
yorumun icin tsk.ederim asil,umarim öyle bir adim atmayi becerebiliriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
senin adina bende ins..diorum asil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
selam. Kendi fikrimi illa empose etmek degil niyetim.. Hatta biraz empati yaparak kar$i görü$e hak vermege cali$iyorum..
Ama bazilari varki,birakin yorum yazmasini,kendini ifade bile edemiyorlar. gelde fittirma.. saygilar,güzel yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
aslm,eyw.ark.im yorumun icin tsk.ederim,ifade edemedikleri gibi birde küfür/hakaret/camur atmakla kendilerini ifade ettiklerini saniyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
rica ederim asil,gerne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
yani.. öyleleride var,küfür son kozlari. Ben veya sen veya o...Böyleyiz..Birakinda olalim.Istedigimiz partiye oy verelim..istedigimiz takimi tutalim..inancimizi ya$ayalim.. ama yooook............ Onlarin takimindan degilsen..! ADAM degilsin.. acizlik klavyelerinden akiyor.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
aynen öyle ark.im,dogru lafa sadece sapka cikarilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
ögrenmenin sonu yoktur belkiz,bir umutla beklicem ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
biraz önce asil nickli ark.imiz,cikmamis candan umut kesilmezmis diye yazdi,ich nehme das als beispiel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
Merhaba,
Malesef tartisma kültürümüz yok denecek kadar az..
Dayatma kendi düsüncelerini ne sekilde olursa olsun karsi düsünceye empoze etme, basa cikmayinca hakaret küfür..
Saygi sevgi hosgörü en önemlisi de empati yok denecek kadar...
ama herseye ragmen benim hala umudum var...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
mrb ark.im,cok dogru diorsun,ins.günün birinde ne kadar karsit düsüncelere sahip olsak bile sevgi/saygi/hosgörü cercevesinde tartisiriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
aslm condor,bundan sonra bende kirmizida durmam bile bile dayak yemek aptallik olur demi    
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
dün nasilsa bugünde aynisi yarin pek farkli olacaklarini sanmam,ilk yorumunda yazdigin gibi belki 50 yil,belkide 50 yildan daha fazla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
maalesef öyle kararsizim yorumu silersin karsi taraftan olursun,karsi tarafin yorumunu silersin bu taraftan olursun halbuki yorumlarinin neden silindiklerini kendi kendilerine sorgulamazlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zaman..? |
sorgulasalar zaten cvp.larini bulacaklar ama oda sanirsam islerine gelmiyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!