|
|
|
yeni diziler off |
 ask kacak eski hikaye kayip varda var benim icin üzülme muhtesem yuzyil favorim bu ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
selam baci gibi ask kac benden nickinide ilk kez duydum  evet ask mesk biti icin yeni dizilere vermeliyiz kendimizi ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
ay onu unutmusum cok fena karadayi bayildim yeni böülüme ...meamatin diziside süper olacak ama ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
sezon finali olmustur akilim ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
evet adi kacak fragmani yükledim ya yukari bak ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
selam baci evet kuzey de iyidi ama iyi yeni diziler gelecek merak etme ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
allah cani almasin ilk defa duydum o diziyide uydurmazyon mu  sen diziler zati bakma sonra kötü yapar seni  halen kendini nuri alco saniyorsun bakma sen oldumu ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
daha yeni basliyor diziler yazdan beri tv izlemedim be hecte tüm gün tv basinda degiliz yani ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
ja und ask musst du dir anschauen süper dizi ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
ay ay ask dizilerde bakarmis agladin mi bitince ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
Benim adim tatar memo.. "Ben bu i$i bozarim.." ve.....karadayi...iyiki ba$ladi.. Aile icinde ve gülümsenecek konusu olan "doksanlar" ve "aldirma günül"de ara-sira takilmayacak gibi degil.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
para bitmis ondandir  tutulmayinca cekiyorlar demek ki dizi mohtandi ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
sim memo onlar senin ates oldugunu bile bile mi geldiler evet fena degil ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
aslm kirlime.. "geldiler" derken...!!!?? Ate$im var evet..hemde coook..Sende mi hissettin oradan..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
paracetamol yolladim ic oldumu  hemen düsürür atesini ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
 kafana göre takil ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
Kar yolla, kar yolla...Kar bulamazsan buz yolla.. tsk.ler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
kuzey güney bitince derin bir kuyuya dustuk ahali ile sanki 
yeni fragmanlardan Fatih hosuma gitti birde Calikusunun muzigi..
karadayi iyi, fena degil, tatar bakalim nasil devam edecek..??!! bazi diziler uzadikca su koyveriyo..oyle bir gecer zamanki ve m. yuzyil gibi..
show tv de sabah aksam cennet bzw cinnet mahallesi ve pis yedili vardi, acun stara gecince sap gibi kaldiydi.. benim icin uzulmeyi transfer etmis hayret 
----- Bugün Dünümde Beklenen Yarın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni diziler off |
gecmis olsun canikom ----- Tuzu mavinin vadesi güneşin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!