31 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
Beitrag gepostet am 31.08.13, 01:06
@zamanyolcusu
Nr.: 21
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
Haklisin,
sonucta secmek lazim ama.. ya siyah ya beyaz.. ya öyle ya da böyle.. Sanirim öklene kadar devam edecek bir secim bu.. dogrular, yasanmadan anlailmiyor degil mi...
-----
Seni düsünmek bile cok güzel...
0
Beitrag gepostet am 31.08.13, 01:15
@zamanyolcusu
Nr.: 22
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
en aci psimanlik da bu iste... bunun üzerine bisey diyemem inan !
-----
0
Beitrag gepostet am 31.08.13, 03:08
@kararsiz-esmer
Nr.: 23
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
Merhaba,
sanal ve gercek , her ikisinde de kaliteden yoksun, edepden uzak, ihanete yakin, satmaya hazir insanlarbulmak tabi ki kacinilmaz.. Öyleyse biraz dikkatli olmak gerekir herikisindede.. " Yalan dünya dagercegi bulmak tabiki koly olmayacaktir.. ve bizler tecrübe edinerek var olan insanlariz "
-----
0
Beitrag gepostet am 31.08.13, 14:21
@mehriban
Nr.: 24
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
Merhaba,
Evet haklisiniz.. Malesef kendimize farkli bir dünya yaratiyoruz burda.. Ama en dogrusu kendimiz gibi kalabilmek !
-----
0
Beitrag gepostet am 31.08.13, 19:02
@sakin_suskun
Nr.: 25
Antworten
galant1962
Sanal Dostluklar !
Selam,emeklerinize saglik,güzel bir konu....
Sanalda elbette bir cok insanla yazisilip sohbet ediliyor,hatta bir caguna dostum,veya
o insan size dostum diyebiliyor...Bu dostlugun temelinde yatan da,Sanal ortamin dogasinda
olan anonüm kalma.Karsinizdakine derdinizi,üzüntünüzü,mutluluklarinizi,yanlizliginizi,duygularinizi,cok rahat ve kendi pencerenizde gördüyünüz sekliyle anlatabiliyorsunuz ve anlattiklariniz o insanda
Adresini buluyor.Bir bakiyorsunuz bu hayatta (sanalda olsa)Sizi anlayan ve her konuda hakli
oldugunuzu Size söyleyen biri var....Iste o an kendinizi o onsana cok yakin hissediyorsunuz...
ve dostunuz oldugunu algilamaya basliyorsunuz.....Hepimizin malümu,telefonlasmalar sohbetler,
o insanin eksikliyini hissetmek....vb,,,,Ne yazikki bu ne bir dostluk nede arkadaslik,Sadece
karsimizdaki insanda buldugumuz,o anlik duydulardan olusan bir samimiyetin verdiyi duygular---
Malümunuz dostluklar hayatta paylasimlarla gelisir,zor günlerde yaninizda olan insanlarla olusur...Real hayatta bir dostunuzun yok olmasi hayatinizda iz birakir....
Sanalda bir arkadasiniz Silinirse üc gün sonra Nickini dahi harirlamak mümkün olmaz....
Iyi yorumlar...
Selamlar.
0
Beitrag gepostet am 31.08.13, 19:12
@sakin_suskun
Nr.: 26
Antworten
akin_nrw
Sanal Dostluklar !
Ben bundan 4 sene öncesi bir arkadasla tanistim nevsehirli bir arkadas ve arkadasligimiz realde tanismis olsa idik ancak bu kadar saglam güclü olabilirdi diyorum ama buda tabi sans olabilir belkide istisnadir bilemiycem ama devamli realde görüsürüz birgün ben aramasam o arar o aramasa ben ararim
kiz arkadas erkek arkadas iliskisine bakarsak onada olabilir derim cünkü saglam dostluk cikabiliyorsa saglam bir iliskide cikabilir neticede teknoloji zamaninda yasiyoruz ve adam gercekten adam olursa hani tabiri caizse adam gibi adam bayanda gercekten bayan olursa bir diger deyimle hanimefendi ki buda tabi istisnasi bi durum olabilir
ben hernekadar tavsip etmesemde sanaldan iliskiyi saygi duyarim
-----
Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil...
0
Beitrag gepostet am 31.08.13, 19:35
@zamazingo
Nr.: 27
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
merhaba,
Mantik olarak belkide gercekten dediginiz gibi kafamiza yatmiyor ama su bir gercek ki malesef böyle evlilikler var.. Ileride de mutlaka olacaktir.. Her insanin kendi prensipleri olmali tabiki.. Sizin düsünceniz de gayet normal ve mantikli.. Fazla ileriye gitmemek lazim
Katiliminiz ve düsünceleriniz icin sizede tesekkürler..
-----
0
Beitrag gepostet am 31.08.13, 21:16
@galant1962
Nr.: 28
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
Merhaba ,
Katilimin icin tesekkürler.. Düsüncelerinde pek haksizlik yok diye bilirim kendi adima ama sonuc itibariyle hic bir dostluk reelde veya sanal da , kalici olarak tasdiklenmemistir.. En yakinlarimiz ile dahi düsmancaayrilislar yasayanlarimiz muhakkak vardir.. Bu durumda umarim en hakiki dostluk yasarirsiniz dilegiyle..
saygilar
-----
0
Beitrag gepostet am 31.08.13, 21:19
@akin_nrw
Nr.: 29
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
Merhaba,
Benimde sizin sahip oldugunuz gibi deger verdigim dostluklarim olustu.. Her zaman dedigim gibi alem SANAL ama bzler nihayetinde etten kemikten canlilariz ve gercegiz... Kendimizi sannallastirmadigimiz sürece bu gibi dostluklarin artacagina inaniyorum..
Katilimin icin tesekkürler..
-----
0
Beitrag gepostet am 31.08.13, 21:20
@gokyesil
Nr.: 30
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
Kesinlikle evet...
-----
0
Beitrag gepostet am 01.09.13, 02:16
@beni_unut-
Nr.: 31
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
Merhaba,
Haklisizin.. Bir cogumuz biraz kafa dagitalim, sohbet edelim, dertleselim diye giriyoruz.. Bir cogumuz farkli arayislar icin.. ama su bir gercek ki zaman her seyin ilaci.. Zaman gecdikce , geride kalan zaman sonrasi ya dostlariniz olsumustur yada degil.. Bu konuda bence herkes ayri ayri kendi sanal ortamini ve sanal alemde yaadiklarini degerlendirmeli.. Sahsen az ama öz olan dostluklarimdan memnunum,.. Onlarla dertlesmek de beni mutlu kiliyor... Bir gün anlasamadigimizi hissedersem ki sonuc itibariyle tabi ki gercek hayatta olacagi gibi, sanal dostlarimdan da ayrilmayi , uzaklasmayi bilirim.. tek kural, sanallasmadan kalabilmektir sanki.. Cignemedigimiz süre icerisinde bu kural bize daha güzel dostluklar sunacaktir diye ümit ediyorum...
-----
0
Beitrag gepostet am 01.09.13, 19:01
@sakin_suskun
Nr.: 32
Antworten
harbi-giz
Sanal Dostluklar !
sSlm aynen bende bazi arkadaslarakatiliyorummm...sanal alem yalan alem dedikleri gibi.örnegin bu bay veya bayan fark etmiyor ..biri ile dost arkadas oluyorsun günlerce yada aylarca sohbetini sürdürüyorsun...kisi birine kiziyor ve nikini yok ediyor.ayni anda tabiki o kiside yok oluyor...nerde gercek alemmm...iste bu sanal alem dedikleri...tabikide bu da benim sahsi düsüncemm....saygilar arkadaslara güzel ve gercek yorumlardilerimm...harbi
0
Beitrag gepostet am 02.09.13, 02:01
@harbi-giz
Nr.: 33
Antworten
sakin_suskun
Sanal Dostluklar !
Merhaba,
Haklisiniz tabi ki ama gercek almede de dostluklar pek bundan geri kalir degil.. En yakin hissetiginiz, SIR verdiklerinizin de heran bir düsman olabilecegi ihtimali yüksek.. Sonuc itibariyle sanal alem ve dediginiz gibi, tam gercek derken sanallesiyor aniden ve kayboluyor dostluklar.. Hayat böyle degil mi ? Var ve yol olma savasi... Yaninizda olmayi bilen yaninizdadir.. Uzak olmak isteyen ise zaten uzaktir.,.
Katiliminiz icin tesekkürler..
-----
0
1
2
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!