|
|
|
Unutlmayan Komik Anilarimiz ( Biraz da tebessüm icin ) |
tabiki bir cok güzel ve komik anilarim var... iste bunlardan bir tanesi ;
lise yillarinda neredeyse hic ayrilmayan bir arkadas grubum vardi..Bu grubun icinde ise Esat isimli kardesim.. ( hala ayni sekilde kardes gibiyiz ).. Oldukca fazla düzen bozan bir ikiliydik ve tarih dersinde ki hocamiza inat edercesine dersi sabote etme karari almistik.. Hocamiza , bugün der islemek istemedigiizi israrla belirtim ve oda bu konuda anlayisli yaklasdi.. Ne yapmamiz gerektigi konusun da karar bana kalmisti.. sarki söyleyecektik ! tabi ilk benden beklediler ama malesef ben oldukca yeteneksizim bu konuda.. Topu Esata attim.. esat bu yok demez hic .. ama sartini söyledi hemen , klibiyle beraber söylemek istiyormus.. ( benimde haberdar olmadigim bir gelisme )..Hocamiz, onayladi.. esat sinifta siralarin arasinda dolasaraktan o günlerde popüler olan Mirkelamin " bu yüzden her gece ben " isimli sarkisini söylemeye basladi.. Söylerken de siralar arasinda dolasiyor tabi ki... Klip aklinizdamidir bilmiyorum ama bir sahnesinde mirkelam kosmaya basliyor.. iste o nakarat geldiginde bizim Esat, ksinifin icinde kosmaya basladi..Derken kapiyi acti ve gözden kayboldu.. Hoca bana ben hocaya millet saskinlik icinde bir bririne bakiyor.. Esat yok.. ! Merakla camdan baktigimda gördüm Esati. okul cikis kapisindan da kosarak cikiyordu... Tabi ki gülümsedik.. Biraz zaman gecti.. bir kac arkadas sarki söyedi dinledik.. ders zili yaklasiyorken, sinif kapisi acildi ve esat sarkinin son kismini söyleye söyleye hic bir sey olmamis gibi geldi oturdu yanima... Bizde bir kahkaha tabi... Olayin etkisi gecince sordum esta, ne halt yedigini.. Karni acikmis disarda ki dürümcüye gitmis yemek yemis adam... )) Bugünü hic unutmam... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|