|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
Cok tesekkür ederim.. diger arkadaslar gibi sizde foruma renk kattiniz.. Düsüncelerinizde ki haklilik ve anlatisinizda ki sadelelik, konuya hakimiyetiniz .... Umarim böylesi bir toplum olmamam yolunda gelisim gösteririz..
Bu konuda duydugunuz, tanik oldugunuz ve anlata bileceginiz örnekler varsa da merakla bekliyoruz..
Saygilar.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
Merhaba,
bende böyle bir konuya degindiginiz icin tessekür ederim. Ve umarim yapilacak olan yayinin faydasi olur. Ben aksine kötü örnek olucagina inanmiyorum bellirli bir kisima evet ama bunlar azinlikta olacaktir, aksine belki bunlarin konusulmasi ve gündeme gelmesi bi cok siddet gören insani cesaretlendirecektir veya yol gösterecektir. Güc bulup buna karsi durmalarina, bas kaldirmalrina yardimci olacaktir.
Sahit oldugum örnekler var elbette. Cevrede esi tarafindan siddete ugrayan bi cok bayan var ama toplum ve aile baskisindan ayrilamiyorlar, ekonomik bagimsizligi olmadigi icin katlanan cok.
Bu bana göre cok büyük bir etken, cünkü eger annelerimizin döneminde ki cogu bayan ekonomik güce sahip olmus olsaydi, simdi bu evliliklerin % 60-70 bitmisti. Cünkü cogu erkek kadinin savunmasiz oldugunu bildigi icin bu sekilde davraniyor.
Saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
şiddetin kadını erkeği olmaz can candır nedemek istediğimi anlamadıysanız sorun hemen kötümser yorumluyorsun şiddetin kadını erkeği çocuğu yaşlısı hayvanı bitkisi olmaz hepsi şiddettir sen önce nefsini bkoruyarak değilde kendinle beraber herkezi ortaya koyarak sözler sarfet eğer bana musallat olan kadının ne polis nede ailesi hakından gelemediyse kendini savunmak için bişiler yapmak zorundasın ha ben yapmadım yerimde başkası olsa o bayanı süründürürdü bu mesele senin kız çocuğunu dışarı koymuşlar polis devreye girrdi halloldu meselesi değil bu kadını tımarhaneye yatırmalılar ama yapan yok ha şunuda diyeyim demek değildirki o kadın öyle kişilik karaktere sahip diye bende onun bana yaptığını yapacak değilim ama sana musallat olmamış öyle biriki lafı savuruyon dediğimi iyi oku şiddete hyr diyen yukarıda ilk diyen benim bilmem anladınmı ve ben birilerine haksız yere canına malına rızgına zorbaca sürekli göz dikiyorsam o şiddeti banada yapsınlar hak ediyorumki yapsınlar yada cezalandırsınlar şahit istemesinler gizli yapıyor yaptığını şahit istiyorlarsada ozaman ben o kadını döveceksemde şahit aramasınlar gizli yerde döveyim senin gibi nefsimi düşünerek konuşmam kendimide ortaya koyarak yaparım her ne yapacaksam sen haksız yere sürekli şiddet gör bakalım alakan olmayan birinden polis ve yetkililerde bişi yapamıyorsa halini görelim ya kendini savunacaksın savunmaya çalışırken sürekli o kişiden şiddet gör bakalım halini görelim ben durduk yere kadına yada adama şiddet olsun dedimmide sen o şekil anlatıyorsun beni yukarıyı iyi okuki cevabı iyi ver sürekli şiddet karşısında maruz kalanlardan bahsediyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
sen o darbeyi atanları iyi destekleki o şaşı kafayı yemiş gözlerinle daha normal bakarsın belki haddini bil darbeyi yiyen sensinki bakışlarından belli ne yazdığımı o şaşı gözlerin iyi okuyamamış belliki beyinde sıyırmış senin ben şiddet yanlısı değilim şiddet yapan kişiye savunmasızım geri birdaha oku anla nedemek istemişim varsa beynin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
şuan senin yaptığında o kadınla birlik olmaktır beni daha savunmasız bıraktığın gibi onun gibileri dahada cesaretlendirip şiddet yapmasını sürdürmelerine yardımcı oluyorsun senin bu yaptığında bir şiddet hemen senden sonrabana yazılanı bir oku ouglok hakkımda ne yazmış gururmu duydun o yazdığı kelimeden buda şiddet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
sen o darbeyi atanları iyi destekleki o şaşı kafayı yemiş gözlerinle daha normal bakarsın belki haddini bil darbeyi yiyen sensinki bakışlarından belli ne yazdığımı o şaşı gözlerin iyi okuyamamış belliki beyinde sıyırmış senin ben şiddet yanlısı değilim şiddet yapan kişiye savunmasızım geri birdaha oku anla nedemek istemişim varsa beynin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
şiddetin kadını erkeği olmaz can candır nedemek istediğimi anlamadıysanız sorun hemen kötümser yorumluyorsun şiddetin kadını erkeği çocuğu yaşlısı hayvanı bitkisi olmaz hepsi şiddettir sen önce nefsini bkoruyarak değilde kendinle beraber herkezi ortaya koyarak sözler sarfet eğer bana musallat olan kadının ne polis nede ailesi hakından gelemediyse kendini savunmak için bişiler yapmak zorundasın ha ben yapmadım yerimde başkası olsa o bayanı süründürürdü bu mesele senin kız çocuğunu dışarı koymuşlar polis devreye girrdi halloldu meselesi değil bu kadını tımarhaneye yatırmalılar ama yapan yok ha şunuda diyeyim demek değildirki o kadın öyle kişilik karaktere sahip diye bende onun bana yaptığını yapacak değilim ama sana musallat olmamış öyle biriki lafı savuruyon dediğimi iyi oku şiddete hyr diyen yukarıda ilk diyen benim bilmem anladınmı ve ben birilerine haksız yere canına malına rızgına zorbaca sürekli göz dikiyorsam o şiddeti banada yapsınlar hak ediyorumki yapsınlar yada cezalandırsınlar şahit istemesinler gizli yapıyor yaptığını şahit istiyorlarsada ozaman ben o kadını döveceksemde şahit aramasınlar gizli yerde döveyim senin gibi nefsimi düşünerek konuşmam kendimide ortaya koyarak yaparım her ne yapacaksam sen haksız yere sürekli şiddet gör bakalım alakan olmayan birinden polis ve yetkililerde bişi yapamıyorsa halini görelim ya kendini savunacaksın savunmaya çalışırken sürekli o kişiden şiddet gör bakalım halini görelim ben durduk yere kadına yada adama şiddet olsun dedimmide sen o şekil anlatıyorsun beni yukarıyı iyi okuki cevabı iyi ver sürekli şiddet karşısında maruz kalanlardan bahsediyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
Malesef üzüntü verici bir durum.. Sonuc olarak neredeyse degisen bir sey yokmus demek ki  ( Anlattigin hikayeyi senaryo haline getirecegim.. Almanya üzerinde de bazi cekimler yapilacak diye planlaniyordu zaten.. Bu hikayeyi burda ki cekimler icin degerlendirmelerini belirtir ve yönetmen arkadasin kararini bekleriz artik... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
kışkırtıyor dediğim bana kadının yaptığı eziyetten bahsettim sen her şiddet uyugulayanı haksız yere sanma haksız yere şiddet uygulayanlardan bahsediyorum sebepsiz şiddetin olduğuda var sebepli olanlarda var kendini savunmak zorundadır kişi kılıf uyduran sensin şiddetin çeşitli sebepleri var bunu bilmiyorsan yorumda yapmazsın bilmem nesinedek anlatacak değilim olayı ben birilerini öldürün dedimmi bunu yazmıştım Kadina Karsi Siddet...şiddet şiddettir kadını erkeği olmaz bunun bugün banaysa yarınn size şiddete karşıyım fakat bazıları kışkırtıyor zorla hak ediyorlar Kadina Karsi Siddet...yani kardeşim maddi manevi her türlü şiddete karşıyım birazda şiddete kışkırtanlara gerçi o kişilerde anlama yoksunluğu var ama doğru yanlışı görsünler okusunlar dahada anlamadıysan benlik bişi yok demektir derlerya anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
bağlamıyorsa sana yazmadım ben benide bağlama bende seni bağlamam demekki onun yazdığı şiddet sayılmıyor anlayış farkına yazık anlamadıysan yazmıcaksın yada soracaksın hiç olmadı sayfana yazardım demekki ker şiddete maruz kalan sizin anlayışınızda roldür birilerini örnek veriyorsun gözünün önündekini yalanlıyorsun çokmu yalan söylüyorsunda herkezi yalan söyler sanırsınız sen ve bakışı şaşıdan başka yanlış anlayanda olmadı senin kışkırtmandır buda asıl sana geçmiş olsun her konuyu böyle anladıysan konusuna katıldığın kişilerede ben geçmişler diliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
kışkırtıyor dediğim bana kadının yaptığı eziyetten bahsettim sen her şiddet uyugulayanı haksız yere sanma haksız yere şiddet uygulayanlardan bahsediyorum sebepsiz şiddetin olduğuda var sebepli olanlarda var kendini savunmak zorundadır kişi kılıf uyduran sensin şiddetin çeşitli sebepleri var bunu bilmiyorsan yorumda yapmazsın bilmem nesinedek anlatacak değilim olayı ben birilerini öldürün dedimmi bunu yazmıştım Kadina Karsi Siddet...şiddet şiddettir kadını erkeği olmaz bunun bugün banaysa yarınn size şiddete karşıyım fakat bazıları kışkırtıyor zorla hak ediyorlar Kadina Karsi Siddet...yani kardeşim maddi manevi her türlü şiddete karşıyım birazda şiddete kışkırtanlara gerçi o kişilerde anlama yoksunluğu var ama doğru yanlışı görsünler okusunlar dahada anlamadıysan benlik bişi yok demektir derlerya anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
daha bak hala anlamakta ısrarlısınız sebebi şiddet yandaşlısı olmanızdanmıki bunu gösteriyor bu yazdığın sanırım az önce şu yazdıklarımı okumamışsınız bak oku bana musallat olan kadının ne polis nede ailesi hakından gelemediyse kendini savunmak için bişiler yapmak zorundasın ha ben yapmadım yerimde başkası olsa o bayanı süründürürdü bu mesele senin kız çocuğunu dışarı koymuşlar polis devreye girrdi halloldu meselesi değil bu kadını tımarhaneye yatırmalılar ama yapan yok ha şunuda diyeyim demek değildirki o kadın öyle kişilik karaktere sahip diye bende onun bana yaptığını yapacak değilim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
Merak etmeyin bu konu da fazlasiyla hikaye ürete biliyoruz dogrusu.. ve tabi ki haklisiniz , kimsenin özel hayatini yansitmamamiz gerekir.. Öyle yapiyoruz da .. Yazilan her hikaye ve olusturulan senaryolar farkli isimleri iceriyor.. Dediginiz gibi etrafta o kadar cok ki malesef, kurgu yapsak da birileri cikar " aaaa bak buda bizim hayatimiz " der .. O kadar vahim bir durum yani.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
demek istediğim zorla şiddete iten insanlarda var kişiyi ben öfkeme sahip çıkarım o çıkmaz bunu demek istedim kendini bilen hiç kimse şiddetde yapmaz şiddetide onaylamaz kimisi sabırlıdır kimisi sabırsız sabrında sınırı olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
sana bişi demiyorum artık alıp veremediğin var belliki benle konuyu baştan okuduysanda okumamış gibi tavır uyguluyorsun git başkasına çat oke senden önce yorumu ben yazmıştım sen iyi anlayarak oku güle güle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
her canlı insanların sorumluluğundadır her türlü şiddet insanlardan sorulur tüm denge insanlardadır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
çaresiz insan insanlık halinden anlamayandır buda aciz insanda bulunur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
her canlı insanların sorumluluğundadır her türlü şiddet insanlardan sorulur tüm denge insanlardadır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadina Karsi Siddet... |
daha bak hala anlamakta ısrarlısınız sebebi şiddet yandaşlısı olmanızdanmıki bunu gösteriyor bu yazdığın sanırım az önce şu yazdıklarımı okumamışsınız bak oku bana musallat olan kadının ne polis nede ailesi hakından gelemediyse kendini savunmak için bişiler yapmak zorundasın ha ben yapmadım yerimde başkası olsa o bayanı süründürürdü bu mesele senin kız çocuğunu dışarı koymuşlar polis devreye girrdi halloldu meselesi değil bu kadını tımarhaneye yatırmalılar ama yapan yok ha şunuda diyeyim demek değildirki o kadın öyle kişilik karaktere sahip diye bende onun bana yaptığını yapacak değilim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!