31 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 22.08.13, 17:04 @tatlibiber1 Nr.: 21 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
Cok tesekkür ederim.. diger arkadaslar gibi sizde foruma renk kattiniz.. Düsüncelerinizde ki haklilik ve anlatisinizda ki sadelelik, konuya hakimiyetiniz ....   Umarim böylesi bir toplum olmamam yolunda gelisim gösteririz..

Bu konuda duydugunuz, tanik oldugunuz ve anlata bileceginiz örnekler varsa da merakla bekliyoruz..

Saygilar..

-----
Seni düsünmek bile cok güzel...
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 17:44 @sakin_suskun Nr.: 22 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
Merhaba,

bende  böyle  bir konuya  degindiginiz icin tessekür ederim. Ve umarim yapilacak olan yayinin faydasi olur.
Ben aksine  kötü örnek olucagina  inanmiyorum bellirli bir  kisima evet ama bunlar  azinlikta  olacaktir, aksine  belki bunlarin konusulmasi ve  gündeme  gelmesi  bi cok siddet  gören insani  cesaretlendirecektir veya  yol  gösterecektir. Güc bulup buna  karsi  durmalarina, bas  kaldirmalrina  yardimci olacaktir.

Sahit oldugum örnekler var elbette. Cevrede  esi  tarafindan siddete ugrayan bi cok bayan var ama  toplum ve aile  baskisindan ayrilamiyorlar, ekonomik bagimsizligi  olmadigi  icin katlanan cok.

Bu bana göre  cok büyük bir etken, cünkü  eger  annelerimizin döneminde ki cogu bayan  ekonomik güce sahip olmus olsaydi, simdi  bu evliliklerin % 60-70 bitmisti. Cünkü  cogu  erkek  kadinin savunmasiz oldugunu bildigi  icin bu sekilde  davraniyor.

Saygilar
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 18:01 @bakma Nr.: 23 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
şiddetin kadını erkeği olmaz  can candır nedemek istediğimi anlamadıysanız sorun  hemen  kötümser yorumluyorsun şiddetin kadını erkeği çocuğu  yaşlısı hayvanı bitkisi olmaz hepsi şiddettir sen önce nefsini bkoruyarak değilde   kendinle beraber herkezi ortaya koyarak  sözler sarfet eğer  bana musallat olan kadının ne polis nede  ailesi hakından gelemediyse kendini savunmak için  bişiler yapmak zorundasın  ha ben yapmadım yerimde başkası olsa  o bayanı süründürürdü  bu mesele senin   kız çocuğunu dışarı koymuşlar  polis devreye girrdi halloldu meselesi değil  bu  kadını  tımarhaneye yatırmalılar ama yapan yok ha şunuda diyeyim demek değildirki o kadın  öyle  kişilik karaktere sahip diye  bende onun bana yaptığını yapacak değilim  ama  sana musallat olmamış öyle biriki lafı savuruyon dediğimi iyi oku  şiddete hyr diyen yukarıda ilk diyen benim  bilmem  anladınmı ve ben birilerine haksız yere canına malına rızgına zorbaca sürekli  göz dikiyorsam o şiddeti banada yapsınlar hak ediyorumki yapsınlar yada cezalandırsınlar şahit istemesinler  gizli yapıyor yaptığını şahit istiyorlarsada  ozaman ben o kadını döveceksemde şahit  aramasınlar gizli yerde döveyim senin gibi nefsimi düşünerek konuşmam  kendimide ortaya koyarak yaparım her ne yapacaksam sen haksız yere sürekli şiddet gör bakalım alakan olmayan birinden polis  ve yetkililerde  bişi yapamıyorsa halini görelim ya kendini savunacaksın   savunmaya  çalışırken sürekli o kişiden şiddet gör bakalım halini görelim  ben  durduk yere  kadına yada adama şiddet olsun dedimmide sen  o şekil anlatıyorsun beni yukarıyı iyi okuki cevabı iyi ver   sürekli şiddet karşısında maruz kalanlardan bahsediyorum
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 18:07 @outlook Nr.: 24 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
sen o darbeyi atanları iyi destekleki o şaşı kafayı yemiş gözlerinle daha normal bakarsın belki haddini bil   darbeyi yiyen sensinki bakışlarından belli ne yazdığımı o şaşı gözlerin  iyi okuyamamış belliki  beyinde sıyırmış senin   ben şiddet yanlısı değilim  şiddet yapan kişiye savunmasızım geri  birdaha oku anla nedemek istemişim varsa beynin
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 18:20 @bakma Nr.: 25 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
şuan  senin yaptığında o kadınla birlik olmaktır  beni daha savunmasız bıraktığın gibi onun gibileri dahada cesaretlendirip şiddet yapmasını sürdürmelerine yardımcı oluyorsun senin bu yaptığında bir şiddet  hemen senden sonrabana  yazılanı  bir oku ouglok  hakkımda ne yazmış gururmu duydun o yazdığı kelimeden buda şiddet
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 18:38 @outlook Nr.: 26 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
sen o darbeyi atanları iyi destekleki o şaşı kafayı yemiş gözlerinle daha normal bakarsın belki haddini bil   darbeyi yiyen sensinki bakışlarından belli ne yazdığımı o şaşı gözlerin  iyi okuyamamış belliki  beyinde sıyırmış senin   ben şiddet yanlısı değilim  şiddet yapan kişiye savunmasızım geri  birdaha oku anla nedemek istemişim varsa beynin
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 18:38 @bakma Nr.: 27 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
şiddetin kadını erkeği olmaz  can candır nedemek istediğimi anlamadıysanız sorun  hemen  kötümser yorumluyorsun şiddetin kadını erkeği çocuğu  yaşlısı hayvanı bitkisi olmaz hepsi şiddettir sen önce nefsini bkoruyarak değilde   kendinle beraber herkezi ortaya koyarak  sözler sarfet eğer  bana musallat olan kadının ne polis nede  ailesi hakından gelemediyse kendini savunmak için  bişiler yapmak zorundasın  ha ben yapmadım yerimde başkası olsa  o bayanı süründürürdü  bu mesele senin   kız çocuğunu dışarı koymuşlar  polis devreye girrdi halloldu meselesi değil  bu  kadını  tımarhaneye yatırmalılar ama yapan yok ha şunuda diyeyim demek değildirki o kadın  öyle  kişilik karaktere sahip diye  bende onun bana yaptığını yapacak değilim  ama  sana musallat olmamış öyle biriki lafı savuruyon dediğimi iyi oku  şiddete hyr diyen yukarıda ilk diyen benim  bilmem  anladınmı ve ben birilerine haksız yere canına malına rızgına zorbaca sürekli  göz dikiyorsam o şiddeti banada yapsınlar hak ediyorumki yapsınlar yada cezalandırsınlar şahit istemesinler  gizli yapıyor yaptığını şahit istiyorlarsada  ozaman ben o kadını döveceksemde şahit  aramasınlar gizli yerde döveyim senin gibi nefsimi düşünerek konuşmam  kendimide ortaya koyarak yaparım her ne yapacaksam sen haksız yere sürekli şiddet gör bakalım alakan olmayan birinden polis  ve yetkililerde  bişi yapamıyorsa halini görelim ya kendini savunacaksın   savunmaya  çalışırken sürekli o kişiden şiddet gör bakalım halini görelim  ben  durduk yere  kadına yada adama şiddet olsun dedimmide sen  o şekil anlatıyorsun beni yukarıyı iyi okuki cevabı iyi ver   sürekli şiddet karşısında maruz kalanlardan bahsediyorum
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 18:44 @bakma Nr.: 28 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
Malesef üzüntü verici bir durum.. Sonuc olarak neredeyse degisen bir sey yokmus demek ki (  Anlattigin hikayeyi senaryo haline getirecegim.. Almanya üzerinde de bazi cekimler yapilacak diye planlaniyordu zaten.. Bu hikayeyi burda ki cekimler icin degerlendirmelerini belirtir ve yönetmen arkadasin kararini bekleriz artik...
-----
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 19:16 @bakma Nr.: 29 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
kışkırtıyor dediğim bana kadının yaptığı eziyetten bahsettim sen  her şiddet uyugulayanı haksız yere sanma  haksız yere şiddet uygulayanlardan bahsediyorum sebepsiz şiddetin olduğuda var sebepli olanlarda var kendini savunmak zorundadır kişi  kılıf  uyduran sensin  şiddetin çeşitli sebepleri var bunu bilmiyorsan yorumda yapmazsın bilmem nesinedek anlatacak değilim olayı ben birilerini öldürün dedimmi bunu yazmıştım Kadina Karsi Siddet...
şiddet şiddettir kadını erkeği olmaz bunun bugün banaysa yarınn size şiddete karşıyım fakat bazıları kışkırtıyor zorla  hak ediyorlar
Kadina Karsi Siddet...
yani kardeşim maddi manevi  her türlü şiddete karşıyım birazda şiddete kışkırtanlara gerçi o kişilerde  anlama yoksunluğu var ama   doğru yanlışı  görsünler okusunlar dahada anlamadıysan benlik bişi yok demektir  derlerya anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az 
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 19:21 @bakma Nr.: 30 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
bağlamıyorsa sana yazmadım ben benide bağlama bende seni bağlamam demekki onun yazdığı şiddet sayılmıyor anlayış farkına yazık anlamadıysan yazmıcaksın yada soracaksın  hiç olmadı sayfana yazardım demekki ker şiddete maruz kalan  sizin anlayışınızda roldür birilerini örnek veriyorsun gözünün önündekini yalanlıyorsun  çokmu yalan söylüyorsunda herkezi yalan söyler sanırsınız sen ve bakışı şaşıdan başka yanlış anlayanda olmadı senin kışkırtmandır buda asıl sana geçmiş olsun her konuyu  böyle anladıysan  konusuna katıldığın kişilerede ben geçmişler diliyorum
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 19:25 @bakma Nr.: 31 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
kışkırtıyor dediğim bana kadının yaptığı eziyetten bahsettim sen  her şiddet uyugulayanı haksız yere sanma  haksız yere şiddet uygulayanlardan bahsediyorum sebepsiz şiddetin olduğuda var sebepli olanlarda var kendini savunmak zorundadır kişi  kılıf  uyduran sensin  şiddetin çeşitli sebepleri var bunu bilmiyorsan yorumda yapmazsın bilmem nesinedek anlatacak değilim olayı ben birilerini öldürün dedimmi bunu yazmıştım Kadina Karsi Siddet...
şiddet şiddettir kadını erkeği olmaz bunun bugün banaysa yarınn size şiddete karşıyım fakat bazıları kışkırtıyor zorla  hak ediyorlar
Kadina Karsi Siddet...
yani kardeşim maddi manevi  her türlü şiddete karşıyım birazda şiddete kışkırtanlara gerçi o kişilerde  anlama yoksunluğu var ama   doğru yanlışı  görsünler okusunlar dahada anlamadıysan benlik bişi yok demektir  derlerya anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az 
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 19:38 @bakma Nr.: 32 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
daha bak hala anlamakta ısrarlısınız sebebi şiddet yandaşlısı olmanızdanmıki bunu gösteriyor bu yazdığın sanırım az önce şu yazdıklarımı okumamışsınız bak oku  bana musallat olan kadının ne polis nede  ailesi hakından gelemediyse kendini savunmak için  bişiler yapmak zorundasın  ha ben yapmadım yerimde başkası olsa  o bayanı süründürürdü  bu mesele senin   kız çocuğunu dışarı koymuşlar  polis devreye girrdi halloldu meselesi değil  bu  kadını  tımarhaneye yatırmalılar ama yapan yok ha şunuda diyeyim demek değildirki o kadın  öyle  kişilik karaktere sahip diye  bende onun bana yaptığını yapacak değilim 
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 19:43 @-siyahgul- Nr.: 33 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
Merak etmeyin bu konu da fazlasiyla hikaye ürete biliyoruz dogrusu.. ve tabi ki haklisiniz , kimsenin özel hayatini yansitmamamiz gerekir.. Öyle yapiyoruz da .. Yazilan her hikaye ve olusturulan senaryolar farkli isimleri iceriyor.. Dediginiz gibi etrafta o kadar cok ki malesef, kurgu yapsak da birileri cikar " aaaa bak buda bizim hayatimiz " der .. O kadar vahim bir durum yani..
-----
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 19:48 @sakin_suskun Nr.: 34 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
demek istediğim  zorla şiddete iten insanlarda var  kişiyi ben  öfkeme sahip çıkarım o çıkmaz  bunu demek istedim   kendini bilen hiç kimse şiddetde yapmaz  şiddetide onaylamaz  kimisi sabırlıdır kimisi sabırsız sabrında sınırı olur
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 19:50 @bakma Nr.: 35 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
sana bişi demiyorum artık alıp veremediğin var belliki benle  konuyu baştan okuduysanda okumamış gibi tavır uyguluyorsun git başkasına çat oke  senden önce yorumu ben yazmıştım sen iyi anlayarak oku güle güle
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 19:59 @sakin_suskun Nr.: 36 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
her canlı insanların sorumluluğundadır her türlü şiddet insanlardan sorulur tüm  denge insanlardadır
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 20:01 @bakma Nr.: 37 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
çaresiz insan  insanlık halinden  anlamayandır buda aciz insanda bulunur
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 20:03 @sakin_suskun Nr.: 38 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
her canlı insanların sorumluluğundadır her türlü şiddet insanlardan sorulur tüm  denge insanlardadır
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 20:03 @bakma Nr.: 39 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
daha bak hala anlamakta ısrarlısınız sebebi şiddet yandaşlısı olmanızdanmıki bunu gösteriyor bu yazdığın sanırım az önce şu yazdıklarımı okumamışsınız bak oku  bana musallat olan kadının ne polis nede  ailesi hakından gelemediyse kendini savunmak için  bişiler yapmak zorundasın  ha ben yapmadım yerimde başkası olsa  o bayanı süründürürdü  bu mesele senin   kız çocuğunu dışarı koymuşlar  polis devreye girrdi halloldu meselesi değil  bu  kadını  tımarhaneye yatırmalılar ama yapan yok ha şunuda diyeyim demek değildirki o kadın  öyle  kişilik karaktere sahip diye  bende onun bana yaptığını yapacak değilim 
0

Beitrag gepostet am 22.08.13, 21:06 @sakin_suskun Nr.: 40 Antworten

Kadina Karsi Siddet...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kadina Karsi Siddet...