|
|
|
düsüncesizlik yüzünden olan oldu :( |
iyi Pazarlar arkdaslar dünden beri aklimdan bu görüntüler gitmiyor.Hayvan sever arkadasimiz iki köpegini parkda gezdirmeye cikarmis köpeklerinin bitanesi ismi Bella serinlemek icin belkide susadigi icin havuza dogru gitmis ve hayatini orda vermis.Biz nasil Insaniz diyorum sadece günahi neydi bu hayvaninda fikirsiz düsüncesiz biri yüzünden canini kaybetdi bu sadece bazilari icin bir köpek ama söyle düsünelim o köpek yerine ufak bir cocukda olabillirdi neden daha dikkat edilmiyorda madem ceyran kacagi varmis havuzdada neden o havuzda su birakiliyor hala anlamis degilim... YA BI INSAN OLAYDI??? BENIM ICIN INSAN KÖPEK FARK ETMIYOR SONUCTA HEPIMIZE VERILEN AYNISI SADECE TEK BIR CAN ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklim dan Misir daki goruntuler gitmiyor kac gundurlu... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok üzülme olan olmus  az morel verim sana
----- resim yok ama yemin ederim cok yakisikliyim :))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm maho evet malesef iste bende onu diyorum cocukda olabillirdi yine köpek diye milletin umrunda olmadi ama bes alti yasinda ufak cocukda olabillirdi veya ellerini suda yikamak istiyen biri insalik hali sicakta insan biraz serinlemek icin ayaklarini bile sokar havuz sonucta  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet malesef  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ah canim ah bencede ihmal edilmekden ne cok olay oluyor türkiyemizde malesef duygusuz kalamiyoruz böyle durumlarda. tsk canim güzel yazmisin vallahi belki o kadin elinle büyütdü ve oan ben o kadini cok iyi anliyorum benim durumumda farkli olmazdi benim hayvanim olaydi insanin hayat arkadasi onlar ama hayvan sevmiyenler bu duyguyu anlamiyor iste misirdaki olaylarda cok üzücü. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahah bacako mi koptum hee sanada slm dirsek hahaha hmm mähh mähh mähh mi diyorlardi vallahi toni bizim köydeki keciler mekekeke gibi ses cikariyorlar mähh diye kuzular cikarmiyormi neyse demek istedigni anladim yaa bak onlarin dilinden anlamaya baslamisin iste bide icinden vermek gelmiyormus demek hayvan sevgisi gibi güzel bisey yok bence insan yasadigni biliyor en azindan onlarin dilinden anlamak onlarin verdikleri sevgi güzel misal suan esmer yanimda kafasini dizime koydu öyle yatiyor gelde sevmeeee gelde whiskaslarin en iyisini alma  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Cok üzücü bir olay.. Sahibinin feryadlarini anliyorum. Bu olaya sebebiyet verenlerinde,caydirici niteliginde bir ceza almasini diliyorum. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi geceler memo insallah ama hayvan oldugu icin sanmiyom trde arkasi gelir ceza diye bisey olur diye bir vakit sonra konu kapanir önemsiz diye arkasi gelmez. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malesef diyorum ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
düsünebilen bir insan düsüncesiz bir tavir,harekette bulunabilir. düsünemeyen bir insandan düsüncesizlik bekleyemezsin ki zaten.... 
yani kisaca demek istedigim, cahil bir toplum oldugumuz her kesimde kendini gösteriyor iste böyle.....ne yazik ki !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
günaydin ve yorumun icinde tskler facecigim cok güzel yazmisin ama bence cahillikten illeri birazda bazi yerde tembellik yapiyorlar ondanda oluyor bu isler ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elektrik kacagi + su = cilekli dondurma
degil iste ne yazik ki ve cahillik tavan yapmasa,kicini kaldirirdi eleman ve sorunu cözerdi... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!