|
|
|
dünyanin (hayatinizin) son günü olsaydi ne yapardiniz ?? |
Profesör derse şöyle başlamış:
- Düşünün ki bugün dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek. Kurtuluş şansınız yok. Bugün ne yapardınız ?
(bu soruyu sizde cevab olarak paylasin...bakalim neler cikacak ama ilk bu soruyu okudugunuzda gercekten aklinizdan neler gecti ?)Ögrenciler tek tek yazmaya başlamışlar..- İbadet eder, ALLAH'tan günahlarımı affetmesini dilerdim.- Tüm sevdiklerimle vedalaşırdım.- Ailemle vakit geçirirdim.- Anneme ve ya babama giderdim.- Arkadaşlarımla yarım saat eski günlerdeki gibi basket oynardım.- Barbekü partisi yapardım.- Sevgilimle son ana kadar sevişirdim.- Tüm sevdiğim yemekleri yerdim.- Yatar uyurdum.- Ormanda son defa dolaşırdım.- Güneşin doğuşunu ve batışını son defa seyrederdim.- Akşam yıldızları seyrederdim.- En sevdiğim yemeği hazırlar, tüm sevdiklerimi akşam yemeğe davet ederdim.- Piknik yapardim.- Hayatta en çok gitmek istediğim yere gider, orada ölümü beklerdim.- Üzdüklerimi arar, özür dilerdim.Hoca bütün hepsini tahtaya yazmis.Sonra gülerek sınıfa dönmüş ve demiş ki:- Bunları yapmak için dünyanın son günü olması şart mı ?..”

hadi bugünü yarini yapmak isteyipde yapmadiginiz seyleri (mümkünse tabi ) yapin !!gec kalmayin !!! ----- Çakal gibi dostum olacağına aslan gibi düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|