|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
Cok dedukodu yapan ,birisinle arkadaslik edermisin? ----- Herkez ayni hayatta.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
Gercektende herseyi biliyor,bütün herkezi biliyor,belli bir süre sonra sanane diyorsun.. ----- Herkez ayni hayatta.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
Bana cok ters geliyor arkadas olarak ,fakat oturdugum mühitte herkezin herseyini biliyor.. ----- Herkez ayni hayatta.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
Tatli dilli ,yardimsever ,fakat tehlikeli,telofonuna cikmayinca birde kiziyor..Haklisin malzeme vermemek lazim ,bilgi almak istiyor kimi insanlar hakkinda.. ----- Herkez ayni hayatta.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
Tanidigim insanlarda var iclerinde,olamaz deyinsce ters cikis yapiyor.. ----- Herkez ayni hayatta.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
Ayni mühitte oturuyoruz yavas yavas yapmam gerekiyor,kizar mizar yalan dolan anlatir ,basim belaya gider.. ----- Herkez ayni hayatta.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
Zamani cok oldugundan yapiyor yanilmiyorsam.. ----- Herkez ayni hayatta.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
gelenlikle insan ayni karakterde olan kisiyi secer arkadas olarak.. eger dedikoducu arkadasi seciyorsa kendiside dedikoduyu seviyordur. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
Yaniliyorsunuz ,o bana yaklasiyor ben degil,nedenini bende anlamis degilim su anda.. ----- Herkez ayni hayatta.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedukoducu arkadas.. |
onun adına şunu derim çok geziyor demekki çok gezen ayak poka basarmış böyle kişiye ihtiyaç duyulmaz selamını alırım muhattap olmam kapı komşum bile olsa |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!