|
|
|
işin içinde ne kadar |
vodka var !?!? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
isin icinde ne kadar vodka yerine ne kadar redbull var demeliydin bunlar sek icerler vodkayi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
tmm iste, kazalarin % kacinda vodka isin icinde acaba diye düsünüyom ben de.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
döte geldiler....amk oldular gibisinden laflar etmislerdir kesin.....bize yabanci degil yani argolari sanirim.......  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
slm testeeee.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
bizde böyle ucuza kurtulma,yirtma durumlari olmuyor kazalarda.....ya herro ya merro bizde !
baksana kazalarda ölenlerin sayisina....savas yapsan ancak bu kadar olur ölüm sayisi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
selam face.. orada araba kullanmak istemezdim ya.. Tesadüfen ya$iyorlar. Cooook vodka vaaar coooook.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
günaydinlar @facelook bunladada%0,88 wotka var
----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
gülmek bir yana, 3.5 atmak diger yana.....kac kere hxtr,kac kere eyvah dedim ben de bilmiyorum artik... ;o) ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
bunlari da bilirim....bunlarin coguna ama zaten -keriz-desek yeridir de....hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
cift motorlularindan bin kat iyidirler beeee,yüzleri gülmese bile....sesleri 2 kutu puroyu ayni anda icmis gibi ciksa bile..... hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
öylesi bir gece gecireceksin ve hic birseyden haberin olmicak ertesi sabah.....yazik beeee. gersi ikinci bölümde doktorun gecirdigi geceyi de gecirmek istemezdim hani.... hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
zürafanin kafa saglam kaldi mi acaba, onu merak ediyom ben de..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
national geographic de bir kac ay sonra gösterirler bakarsin zürafanin gidisini..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
bleeeed ?
ingilizce olarak mi yoksa rusca olarak mi ?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
zaten bu videoyu seyrettikten sonra gene bir kez daha anladim ki--kaza geliyorum demez-....saniyesinde gelisiyor olaylar.
ama gene de merak ettigim bir nokta : menemen ne oldu ?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
yaninizda sirke ile baharat olsa ne yapardiniz allah bilir..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
o tarikat sahnesi beni benden aldi götürdü......naptin sen öyle yaaaaaaa !?!?
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işin içinde ne kadar |
ne yani, yolun rusya ya düstügünde yaya saray cicegi olarak mi tarihe adini yazdiracan ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!