|
|
|
Sürpriz sever misiniz !?!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o sürprizlerden bahsetmiyorum len....orada artik Allah ne verdiyse yiceksin, misafir umdugunu degil buldugunu yermis.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben geldim ahaha süprizi sen mi yapcan hadi bakalim ich lasse mich überraschen ahha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vardi,senin geldigini görünce korktu,kacti...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bosuna heveslenmeyin ayol.....solucan molucan yok bu sürprizde
hahahahaha
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senden korkan fenerli olsun be yaaaaaa......... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boahhhhhh was soll ich denn damit tzzzz bahcemde dolu bunun sülalesinden haha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste bu konuda tecrübe = koca bir 0 bende...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rezil mi ?
2 hafta sonra rezil mi vezir mi olacagiz, o zaman konusuruz güllerin yabani....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desene elini sallasan ellisi......
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aksama bir sürpriz yapmayin da..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste o zaman görürüm seni sürpriz seviyon mu,sevmiyon mu.....elenmeniz acikcasi bir sürpriz olur da.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatilde bayagi bi sürprizlerle karsilastin anlasilan koc....
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet capayi sallayinca 50 degil 100 oluyor nedense ich bin bereits bekannt unter den Würmchen haha beni görünce bile derin topraklara daliyorlar süpriz oluyor onlarada bahcede calisinca ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadistsin kizim,daha ne diyeyim sana.....kazma,küreklerle solucanlara daliyon ! pes yani....
hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sustum......... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
die bewegen sich dann trotzdem noch biliyonmi haha die geben nicht soleicht auf richtige kämpfer saka bee beni massenmörder sancan simdi ara sira kazaya kurban gidenler oluyor güllere bakarkende toprak hazirken aradan cikariyom onlarida ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin ne katili oldugunu da böylece ögrenmis olduk..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!