|
|
|
yardim... |
burda kactane gercekten hayvan sever var ? bunlardan yarisi bile ayda 5 euro bi sigara parasi bile bagis yapsa kactane böyle hayvanin bakimi edavisi ihtiyaci yiyecegi karsilanir... varmi gercekten hayvan severler turkbasedede... bu forumdan sonra birilerinin yardim etmesine vesile olursam ne mutlu ... simdiden tskler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |
resimler cikmadi maalesef su sekil yollim en azindan bir iki tanesini görün
//www.facebook.com/photo.php?fbid=10151424236289182&set=a.10151424236149182.534019.180936529181&type=1&theater
//www.facebook.com/photo.php?fbid=10151448192439182&set=a.10151444695069182.536110.180936529181&type=1&relevant_count=1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |
resimde birsey görünmüyor ? ----- ÇAKAL gibi DOSTUM olacagýna ASLAN gibi DüSžMANIM olsun.!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |
sayfali link olarak yolladim onun icin ordan kopyalayip bakabilirsiniz bunlar sadece misal olsun diye iki tane.. bunlar gibi niceleri var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |
hayvanlari sevmiyen insanlarida sevmez...
malesef var böyle acimasiz insanlar.. bu hayvanlara iskence yapan insanlar mutlaka Allah tarafindan cezalanacaktir.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |

----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |
almanyadada var daha yeni tv izlemistim en cok izin zamaninda hayvanlara bakici kimse bulamadiklari zaman disari birakiyorlar.. 7-8 ci aylarda daha cok hayvanlar disari atiliyormus tv öyle dediler.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |
cenesi kirilan kedicik yavrum bisede yiyemio
//www.facebook.com/photo.php?fbid=10151434932259182&set=pb.180936529181.-2207520000.1361279075&type=3&theater
... burasi zaten türkiyede ama türküz sonucta ordaysa orda dedigim gibi ayda belki bi 5 euro kimseyi zedelemez yani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |
slm en cok ispanya ve malesef türkiyemizde hayvanlar hayvan yerine koyulup iskence yasiyorlar. ve türkiyeden almanyaya ve ispanyadan almanyaya getiriliyor.herkezin yakininda vardir bir hayvanbarinagi Tierheim oraya aldigim mamalari teslim edip ve kedilerin yanina girip oturup onlari biraz mutlu etmeye calisiyorum. sevgiye ihtiyaclari var cok cok.ben kendim evde kedi tavsan besliyorum.daha gecen günlerde bir doku gördüm tvde türkiyeden gelen güzel bir kangal karisimi sirf hayvan biraz daha asabi olsun diye kullaklarini kesmisler hayvanin haline gelde acima nasil vicdansiz bu millet.türkiyede babam bizim mahalledeki lokantadan ve kokoreccilerden aksamlari artiklari sokak kedilerine ve köpeklerine verdirmeye ne sükür dükkan sahiplerine alistirmis en azindan artik cöplerin icinde sürünmiyor kedicikler her aksam ayni saatde yemek vercekler diye usulca bekleyip yemeklerini güzel sekilde yiyince yine ortadan cekiliyorlar.ya böyle herkez davransa biraz cevremizde acincak hayvan kalmaz. herkez elinden geleni biraz yapsa keske.zaten bir cok dükkanda tierboxlar var oraya dükkandan alinan hayvanlar icin yemekleri topliyorlar ve haftada bir iki defa vakifdan biri gelip topliyor hayvancikklara orda biriken mamalari. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |
bu barinak fatih belediyesine ayit ve yollanan tüm yardimlar dökümaniyla ve yollayanlarin isimleriyle sayfada aciklaniyor ben ve tanidigim bir kac kiside buraya yardim ediyoruz.. neyse inanan yollar ben sadece dedigim gibi bir kisi bir kisidir belki vesile olur diye paylastim gerisi sizlerin vicdanina kalmis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim... |
her türlü konu olmayan seylere bile herkes yagdiriyor bu konuya ise herkes duyarsiz kaliyor hayret ... turkbase 40yilda bi iyi bi isede sebep olsun istemistim aber was erwarte ich nur... krass.. cok duyarsiz insanlarimiz var tuaf |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!