95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.02.13, 01:25 Nr.: 1 Antworten

Bayan gibi Erkekler, Bacimsiniz...

Arkadaslar su zamani Erkekler neden kaslarini aliyorlar anlamis degilim?

Ben sahsen bir Erkegin abartilmis Kadinlardan ince kas almasina cok karsiyim,

Erkek dedigin kaslarini almaz erkeklige yakismaz insan bir tuhaf oluyor öylesi Erkegi görünce karsisinda..... Gercekten bazen süphe icerisine düsüyorum acaba....mi??? diye. Hadi biz Kadiniz aliyoruz, Erkekler nedir o zaman peki???? Bunlara Erkek denilmez ki??Güleyim mi aglayim mi bende sasirdim artik.... Utandigimdan kendi kaslarimi kalinlastirdim artik yanii.....

Kas alan Erkeklerede burdan Selam olsun gücünüze gitmesin gercekten berbat görünüyorsunuz Kizlara beyenilmek icin..... Yazik gercekten cok yazik

0

Beitrag gepostet am 13.02.13, 01:33 @_isilay_ Nr.: 2 Antworten

Sirf ben degilmisim demek ki böyle düsünen

Az kaldi yakinda makyajda yapar bunlar....

0

Beitrag gepostet am 13.02.13, 01:39 @gorensevdali Nr.: 3 Antworten

Kendilerinde hiçbir õzellik bulamayan bazi dallamalar bunlar kūpe takan kasini aldiran erkegim diye gezen kadin yapili mahruklar bunlar
-----
Gõzlerin Doguyor Gecelerime
0

Beitrag gepostet am 13.02.13, 01:39 @lyrics Nr.: 4 Antworten

Kalmasin bence degissinler artik insan tiksiniyor resmen görünce...
0

Beitrag gepostet am 13.02.13, 22:37 @gorensevdali Nr.: 5 Antworten

aslinda burada kizilmasi  gereken kaslarini ve ya küpe takan erkekler degil  bögle erkekleri tercih eden bayanlarda neymis efendim küpe takan adam  metrosexuel oluyomus  öbürleri kadin ruhundan anlamiyormus  felan filan bu tamamen  kadinlarin erkekleri  kendilerine benzetme merakindan kaynaklaniyo yoksa hic bir erkek  durup dururken  kasini gözünü kirpigini aldirmaz küpe takmaz  helede türk erkegi ise  bu.  nedense  bizim kadinlarimizda  feminen erkeklerden daha cok hoslaniyor maco tipli erkekler rabet görmüyo bu birazda kadinlarin sucu degilmi?
-----
ben merd'e köprü olmustum namert de gecti benden
0

Beitrag gepostet am 14.02.13, 12:57 @gorensevdali Nr.: 6 Antworten

evet size hak veriyorum.. bende karsiyim simdiki erkekler kadinlardan daha fazla süsleniyor 1 saat banyodan cikmiyorlar..

ha kaslarin biyik gibi kaba ve igrenc görünüyorsa tamam anlarim ama abartmadan kadin kasi gibi ince  degil biraz kalin birakacak ..

birde kaslar ince kulaginda küpe,belden asarida pantolon giyiyorlar .. iiiiiiiiiiiiiii kusacam simdi

-----
NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!