|
|
|
Sinirli oldugunuz zaman .. |
ne yaparsiniz... yani cok stresli bir gün gecirdiniz,yada birseye cok sinirlendiniz yada kavga etdiniz biriyle.. o ara ne yaparsiniz sakinlesmek icin ? ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben kendimden basliyorum.. ben sinirlendigim zaman cikarim disari yürürüm 1 km baskasinin kalbini kiracagima hem yürür hemde daha mantikli düsünürüm hata yapacagima sonradan pisman yiyecegime.. en iyisi yürümek sakinlesmek ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en iyisi.. benim tanidik bir kiz arkadas var oda dolaplari siliyor yada evinin dekorunu degistiriyor..  herkesin bir sakinlesmek icin takdigi var ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kesin odaya cekildiginde .. muzik dinlersin sonra belki sinirinden aglarsin ( gelenlikle bayanlar öyle yaparda) sinirini sogutmak icin .. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
temizlik yapamam ben yawww..evi süpürsem hali altina süpürürüm ancak.. ben yürümeyi severim.. bir gün acayip kizmisiyim yani yumurta caksan yüzümde 20-30 saniyede yumurta piser üstüme o kadar yaniiiiii.. tam 15 km yürümüsüyüm vallah bak inanmasin simdi.. tabi dönüste otobüsle geldim ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasil yaaaaaa... yani birisine kizdigim zaman " Allah yaratti demem agzini burnunu kirarim " mi demek istiyorsun.. benim gibi yap yürü hem spor yapmis olursun hemde stresini atarsin.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasil yani yolunu kaybettin.. gitdigin yere bakmiyormusun nereye gidiyorum nasil gittim nasil dönecem diye?
benim bir arkadas var hayatta yolu takip etmez hep yanindakine güvenir o biliyordur diye.. o da kaybolsa varya.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleykümselam.. nasil yani evi alt üst yapiyorsun positif yöndenmi negatif yöndenmi ? ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" kul hu Allahu ahad, Allahus samad , Lam yulid va lam yulad, wa lam yakul lahu kufuvan ahad "
devamli bunu oku cok sinirlisen sana söz icten okursan seni mutlaka sakinlestierecek .. ben kendimden biliyorum ve devamli okurum.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama en azindan sakinlesmis oldun  bazen sinirle ne yaptigini bilmiyorsun sonra sakinlesdigin zaman cok komigine geliyor gülüyorsun bende öyle oluyorda ara sira.. yaw ne manyak adamiyim ben ya olmiyacak birseye kizmisiyim diye ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne bileyim .. evi alt üstü dagitirim deyince bende kiriyor sandim ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
temeeeeeeem.. cinler kafanda parti yaptiklarinda unutma .. cinlerle fazla kontaga girme yoksa devamli gelirler kafana sinirini bozarlar .. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha vallah inanirim bak buna.. benim kiz arkadasim beraber oldugum bir kiz onunla kavga etdigimiz zaman bir giderdi sinirli ama birsey demezdi geri döndügünde bir bakmisin bir kac ayakkabi canta felam almis geliyor ama coooooook huzurlu bir sekilde ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!