|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
hani herseyin bir ilkleri vardir. Baslangic heyecani baslangic o baslangica bir sebep bir ilk adim sonrasi ... bi bakmisin arkana seneler gecmis Kendim tb ye cok olmadi baslayali.Bir sene sanirim.Buraya kimseni tavsiyesi ilede girmedim,vakit buldukcada yaziyorum,yazisirken cok degerli paylasimcilar oldugunuda farkettim,ilk günler tabii biraz bocaladim kimsim eskimisin yenimisin sorulardan.sonra o soru soranlarin nikleri hepten kayboldu  nick hobbysi olanlar cok burda,yinede önemli degil tb icin arasira girip paylasma yapilmaya deger yer. soruma geleyim. coklariniz burda senelerdir üye,sene derken 10 sene gecenlerde var.bilmek istedigim su.Buraya ilk girerken düsünceleriniz heyecanlariniz nelerdi, mikrofon sizlerde her cevap icin simdiden tskler ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
rica ederim Derya,sanada iyi eglenceler kliplerinde ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
Ben Lafo nun sayesinde burdayim...
Dediki ozaman Üye olursam oda % aliyormus ADMIN abimizden  ----- Ilay –ý Kelimetullah için Nizam – ý Âlem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
Lafo,olusan düsüncelerinden kisa anekdotlar aktarabilirmisin ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
Türkbaseye nasıl üye oduğumu beni buraya üye olmamı sağlayan realden bir arkadaş ve Türkbaseden bir kişi biliyordu , Arkadaş abimin almanyada olduğunu biliyor hatta abimlede tanışıyorlardı . Yaklaşık 7 yıldır üyeyim bu başlıkla'da nasıl üye olduğumu paylaşmak istedim. Abim ve bir kaç Aile yakınım Almanya Nürnberg'te yaşıyorlar arkadaşım bunu biliyordu bana hadi sende üye ol abinde oran girer okey oynarken sohpet edersiniz. ya yok dedim ne işim olur gerektiğinde direk Tel ile irtibat kuruyor görüşüyoruz, neyse aradan bi kaç gün geçti yine aynı teklif arkadaşta sümsük gbiyapıştı o gün yine salladım , bir zaman sonra bir daha , bir daha derken aradan tam 1 ay kadar sonra yine neyse iyi dedim gel şu siteyi bana bi göster adı nedir nasıl bir sitedir ayak üstü konuştuk ettik ve bana ilk nicki açanda arkadaş oldu o gün nick açıldı ama ben girmedim 10 gün sonra arkadaş ya nerdesin sana bakınıyorum sitede yoksun görmedim niye girmiyosun haydaaaa dedim ya aklıma gelmiyor , geldiğinde girerim tamam söz dedim. bi akşam aradı hadi ben okeydeyim gir okey oynar akit geçiririz. o gün girdim okey artı Tavla hoşuma gitti ve o gün bu gündürde burdayım , ilk site hayatım TÜRKBASE'de başladı ve bir tek TÜRKBASE'DE kaldım.... Sevdiğim saydığım değer verdiğim çok arkadaşlarım oldu ve halen kendileri olmasada bende halen değerleri aynı olan arkadaşlarımda var. Ve İlk Profil ( avartar) Resmimde buydu !  ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
Lafo dan ses cikmazca inanirim ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
mrk etme aksam sagolsun arkadaslar arabesk kafa yaptilar biraz  ,sende yaz okunur hepsi ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
tskler mecaz-i
basladigin o günleri, tek tek aklinda kalarak anlatman süper!! ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
ses bir ki üc ses mikro acik mi kaptim hemencik iyi geceler szepta ve slmlar konuna bende bir yorum birakmak istiyorum ben buraya 2006 da üye oldum ogün okey icin uygun site bakarken google amca bana turkbase sitesini önerdi en basda o cikti bende nick alip girdim iste sushi diye daldim siteye okeye girdim cok efendi bir abimle tanistim 60yillik nikli abim bana bacim yenisin galiba ortim ol dedi ve ben ogünden beri bu siteyi cok seviyorum cok arkadasim oldu turkbase sayesinde. benden büyük cok efendi abilerim ablalarim oldu mesela gulum-67 ama forumdada cok kiymetli arkdaslar tanidim benim icin cok önemli kisiler misal 76sunay76 veya sepgo dobra dobra insanlar tabi dahada var saysam bitmez ama zaten benim icin en önemli arkdaslarim sayfamda arkadas olarak ekli bu siteye emek veren bizim icin yapan arkadaslara tskler hergün kolay degil onca insanla ugrasmak bizim hos vakit gecirmemizi sagliyorlar ALLAH onlara sabir versin ama kaliteli site oluncada üyesi bol oluyor ve güzel dostluklar kuruluyor. bukadarcik NERDEN NEREYE UZATDIM YINE BEH BEH HINCIK SUSTUM mikrofonu baskasina veriyorum iyi yorumlar arkadaslar.... ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
Rica , hiç abartı yok ve tüm samimiyetimle anlattım...! ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
Probisionu Paylastik.. Doruyu anlat ----- Ilay –ý Kelimetullah için Nizam – ý Âlem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
as, tskler Sushi sushi tadinda böyle kal sen  arkadaslik acisindan yazdiklarinin coguna katiliyorum,evvt burda emek verenleride animsamanda cok güzel.saolasin ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
sende sagol ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
eyvallah hircinkiz tskler reklamlari görerek üyelikte iyimis,tb nin reklama ben hic rastlamadim,sende 7.senendesin, seneler gecmis en yeni benim galiba ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
tskler katina buranin pirlerindenim diyorsun yani  hersey gönlünce olsun iyi eglenceler ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
iki manayida kullandim,bence sakinca yok ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
pirlik yasla degil akilla alakali,yazilarin ortada,itirazi olan varmi?  hayirli geceler Katina ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
tskler Sunay kisa ve öz anlatim,yegenin iyiki getirmis seni  ,eksik olma ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
oyoy citir gelmis forum seninle tadi oluyor zaten canim sepi sen ahah bide su deliler varya bas harfleri facelookcugum ve dodilein onlarda sagolsunlar ayri bir tat veriyorlar siteye hee bide su toni vardi demi onuda unutmayim vallahi özelden fircalar yoksa oda iyi biri haklisin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tbase de ilk günlerin |
*sepi biyik takmis bi vaziyette iceri girer* Selam agalar ve bacilar..ben nette evlilik sitesi diye araken daha dün burayi kesvettim..umarim sizlerele iyi vakit gecirip sevcemi bulup cabucaik cikarim yine gurbet ellere  saka maka bi yana..ben buraya üye olusum...wollte jemanden ein streich spielen..ben sahsen baska siteden gelmekdeyim ..wie soviele hier (BA). o kisiye streich ettikden sonra..tatlibela ve schizo burdan ayrilmisdim..sonra o birsite ölmek üzere iken ...sonra arkadaslar tavsiyesi iel burada aktiv olmaya basladim (zum leid vieler  ).. e bülece burdayim bi kac senedir glaube ich...e malum arkadaslar edindik...sushi sunay face dodi kediler deja vsvs. herkeze bol selamlar kücüklerin ellerinden büyüklerin gözlerinden ...aman sey yani andersrum ...öperim ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!