|
|
|
Olmazsa olmazlariniz..? |
Bende.. Ama önce balkon kapisini acarim.temiz hava iceri geldikce atarim kendimi di$ari.3-5 dakika körper kultur sporu.ondan sonra kahve keyfi gelsin.,. tsk.ler güzel yorumuna. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica ya.. Bende $a$irdim birden.. öyle bilmedim ben seni. saygilar.Uyardigim icin bende üzgünüm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sigara ,kahve,ve sevdiklerim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sigaranin olmazsa olmazlarinizin arasinda olmasi iyi degil.. sevdiklerinizden,,mis gibi bir kahveden vazgecilmez elbet.. Ama siz daha iyi bilirsiniz.. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Bende saatsiz sadece hamama girerim. joopu bende kullanirim. araba zevkimiz farkli..isvec arabalari güzel olur. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim resmimi eklemi$sin.. zevkli bayanmi$sin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok ..ben almayayim.. Cekmiyorlar beni.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizde esmerlerden vazgecemiyorsunuz,kimi seyler olmuyor istemesekde.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Haklisin..Fatih olmak bir erkege yaki$ir. coupe sevmem ben.2 kapili araba hic almam. cig köftenin yapili$i cok zor ya.. Ben sadece yemesini severim.. Öyle acili olacakki,gözlerden ya$ süzülecek,$im$ek cakacak. saygilar,güzel yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esmerim icim bicim..ölürem esmer icin.. Sari$inlar bana dü$mandir,esmer sevdigem icin.. saygilar.. Keyfiniz hic eksik olmasin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm..ayni kapiya cikiyor ikiside.. Babasiz müzik dü$ünemiyerum. ayni kafadaniz..Hatasiz kul olmaz... Hatamizla sevsinler bizleri.. selamlar ola. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne mutlu size.. Allahim kabul etsin. Diger ali$kanliklarinizdan kitap okumak dikkatimi cekti. Tsk.ler.helal. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Sanirim siz konuya vakif degilsiniz.. Bana kizarak kinayarak,a$agilayarak umarim,stresinizi atmi$sinizdir. KOlay gelsin.Hayiri pazarlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba suuu. Yumu$aticiyi nerede kullaniyorsun..  Cama$ir makinasindami,?  Özel bir lüks tutkun yok sanirim..Veya kötü ali$kanligin. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm alkan.. Ne mutlu sana.. Kendisiyle bari$ik olmak,özel istekleri olmamak ve cevreye uyum saglamak. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba deja.. onu biliyoruz..sanada cooook yaki$iyor..Bilmediklerimizi yaz bize.. Foto i$ini hallettinmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tahmin etmi$tim.. Holland fahrradinin anhängeri varmi..?  Cift pedallimi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Arzu ettigin ve payla$mak istediklerini yazsan yeter. selamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aman söyleme.. Mavi oldugunu tahmin etmi$tim zaten. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Bakiniz telefon kimse demedi.. Halbuki cogumuzun olmazsa olmazidir.(Bildigim kadariyla) haklisiniz..  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!