|
|
|
Olmazsa olmazlariniz..? |
nelerdir.? Mesela ben... Esmer bayanlardan ho$lanirim..sari$inlar siraya dahi giremez. Kuru fasulyenin yaninda illaki tur$u,,veya, yoksa cacik.. Mercedes ten ba$ka araba almam.??
gibi.. ya sizler..??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Para Avrat Samsung Galaxy Araba
----- Ilay –ý Kelimetullah için Nizam – ý Âlem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm arkada$. parayi anladim ,tel. tercihinizide.. avradin ten ve sac rengi yokmu..? arabanin sectiginiz bir markasi..? katiliminiza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avrat olsunda Das dan olsun memom..lol...
Sadece Asya & Neger leri tercih etmiyorum..
Geri kalanlar Hepsi Welcome
----- Ilay –ý Kelimetullah için Nizam – ý Âlem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saygi duyulur.. uzak dogulular fena degildi ya.. Fazla esmeri bende sevmem. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Evet ya.. yeni yapilmi$ bir kahveye bende hayir demem.. Ayni güzel dem almi$ bir caya oldugu gibi.ince belli bardaklarda tabi ki..fincanda no go.!! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güne kahveyle başlamak güzeldir.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok klişe ama ne yapayım öyleyiz işte, Ailem Özgürlüğüm Kitaplar Toprakla uğraşmak Kendi yatağımda sağlıkla uyuyabilmek Para,ne yazık ki yeterince yok(nedense hiç bir zaman hiç kimsede yeterince olmaz zaten)
----- En çok kim, neyi,neden,nasýl bilebilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birde ben spor hastasiyim..hele futbola a$igim. olmazsa olmazlarimin,en ba$inda gelir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben Shanghai da yasadim bir kac yil.. gittde ordaki Cin Avratlarini gör..
inanki.. Ne Bögüs, Ne Kalca, nede Kic lari var.. ayni Agac gibiler.. ----- Ilay –ý Kelimetullah için Nizam – ý Âlem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm maho. pilav üstü kuru ok.. ama he rikisi cok hazim zorlayici.. Ben her türlü meyve severimde..favorilerim.kiraz cilek,üzüm,portakal. armudunda iyisi olursa yerim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne güzel su-hayat hanim.. onlarsiz bir hayat bende dü$ünemiyorum. Hele toprakla ugra$mak benim gibi hobi bahcevanin en sevdigi.. özgürlügüm elbette.. helal..ayni kafadaniz.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba Hayat, "Ailem, Özgürlüğüm, Kitaplar, Toprakla uğraşmak" derken geriye birşey bırakmamışsın. Su, Torprak ve Hava demek gibi birşey olmuş.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Evlat bu ya..Mutlaka canindan kiymetlidir. Allahim daima mutluluklarini göstersin. onlar sowieso ama.Ba$ka vazgecemeyeceklerin..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende zaten cinlileri kastetmemi$tim.. Japon,filipin ve taylandda cok güzel hatunlar var.ya... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.senem.. Valla bende unuttum..Belki bende yazmi$imdir sana.. Bir bul..oku..sonra yap yorumunu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslında hepimizin daha doğrusu özünü kaybetmemişlerin vazgeçilmezleridir bunlar. Merak etme hemde ne kadar paylaşılırsa ve sevgiyle yoğrulursa o kadar çoğalıp, tükenmeyecek şeyler bunlar. Yani sende istediğin kadar vazgeçmeyebilirsin bunlardan. ----- En çok kim, neyi,neden,nasýl bilebilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. ilk ikisine hayir demesemde.. antalya icin yilda 15 gün az.. fener olmasada olurumdandir..tsk... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzelmi gülersin gi...  o saydiklarin bencede herkesin olmazsa olmazidir.. daha say,...esmermi,sari$inmi ,kirmizimi sarimi..ikisi bir olursa kafadariz. egemi,antalyami..?karadenizmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. topic sahibi benim.. Ba$ka bir yorumcuyu benim forumumda kinamanizi algiladim. onun actigi topicte yapabilirdiniz bunu.. Cinli bayanlari güzel bulmadigini samimiyetle itiraf eden arkada$ta da art niyet ve hele "zina" hic bulmadim. Yaki$madi Size. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!