|
|
|
küfür |
küfür bilmeyen erkekler neden toplum tarafindan light diye yargilaniyor ?? ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
kim diyormus onu .. küfür etmiyen erkek varmi ?
eskiden sadece türkce küfür ediyorlardi simdi her dilden küfürü biliyorlar..
benim hic sevmedigim bir bayanin küfür etmesi hic yakistiramiyorum bir bayana ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
simdi ben biri ile tanisdim adam küfür bilmiyor ya sasirdimmm resmen ben bile soktayim gercekten bilmiyor ve herkeze ona yag gibi adam diyor ya ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
vallah bacikom benim tanidiklarim küfür ederdi ama bu tanidigim küfür bilmiyor kursa gönderecem bu gidisle cünkü yargiliyorlar ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
bende korkuyordum ters birseyler var diye ayrica küfür etmemsi gercekten daha güzel ve ne kadar egtimli oldugunu sergiliyor bana ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
kiz görme bir garip takiliyor sanki yerim onu ben yerüümmm  ama seni yerim küfürsüz bir hayat cok güzelmis ya..hayir bünyem alisik degildi zamanla aliscagim ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
ben inanmiyorum yaa.. mutlaka vardir hic bilmiyorsada duymustur hadi diyelim onuda duymadi bu adam hic kemal sunalin filimlerinidemi taniyor.. esseolu esek derdi hep rahmetli.. onu biliyordur kesin ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
kesinlike taniyor ama kulanmiyor argo geliyormus kendilerine yakistiramiyormis hafif kelimleri diline.dil herseydir diyor ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
Ne garip nerde yaşadiginizi merak ettim, Çünku bizim burda kufur etmeyenlere, Kisiligi oturmuş sayginligini bulmuş olaraktan beyefendi diye hitap ediliyor da.. Garip... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
konusmasi zengin tertemiz olugu icin taristmalarda hic kötü bir kelime kulanmadi bügüne kadar hic ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
efendim basta bana garip geldi halen show yapiyor belkide diyyorum,,zamanla ögrencegim gercekligini sanirim tam bir bey efendi az konusan ama cok anlatan ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
küfür ve sövmein farklari nedir ki ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
hmm tsk anladim simdi farklari ,,,evet ben de yumsak demiyorum amama millet dalgasini geciyor ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
 sanada kurs vererek hahaha ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
selam kirlim. hg. Benden hic küfür okudunmu..? Ben lightmiyim..? yoksa ta$  firinmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
selam canim senin agzindan hic kötü kelime kulandigini duymadim ,,,ben zaten küfüre karsiyim kulanmayanlar asla yumsak degildir ,,tam aksine erkektir ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
aynen belkide temiz süt gibim adami kirletirim diye korkuyorlar kiskanc bir toplumuz ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
helal...caaaaaaakkkkkkkkkk. Küfür kullanmadanda insan kendini izah edebilir,yönetimini ele alabilir. Bazilari kibarca yazmanin,özür dilemenin,yumu$aklik oldugunu dü$ünüyorlarda.!! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
caktim bile ,ben öyle düsenmüyorum özür dileyen insanlar kendi ile barisik insandir küfür kendini ifada edemeyen edepsizlerin dilidir..bizden uzak allaha yakin olsunlar ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
küfür |
 hahahha güldüm bile ----- herkezin sucu iyi olmak |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!