|
|
|
Basagrisi/kopfschmerzen |
merhaba tatlibela!
tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim. kirschkernkissen habe ich leider nicht, werde mich mal danach umschauen, wenn ich in der stadt bin. benutze dafür aber manchmal eine wärmeflasche.
ich leide unter verschiedene arten von kopfschmerzen. mittlerweile weiss ich, unter welchen umständen welche art von schmerz auftreten wird.
migräne habe ich ab und zu, z.b. bei hormonellen schwankungen..
wenn ich sehr wenig schlaf habe, kommen andere schmerzen.. stress und seelische belastung gibt dann noch den letzten senf dazu..
früher hatte ich selten schmerzen, die konnte ich gut aushalten, oder im extremfall ein aspirin o. paracetamol, welche auch sofort wirkung zeigten.. mittlerweile wirken manchmal die stärkeren tropfen bzw. tabletten nicht mehr ( ibu800, novalgin) schätze der körper hat ne immunität aufgebaut, wie du es erwähnt hast..
ich danke dir für deinen beitrag, und wünsche ebenso, dass deine schmerzen dich für immer verlassen.. sanada gecmis olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam havince!
ne varsa eskilerde var diyorum bende.. sirkeli yöntemide ilk kez duyuyorum, kesinlikle bunuda deneyecegim..
cok tesekür ederim bilgilendirdigin icin..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmmm
yani çok feci ağrıyorsa IBU Profen 600 kullanıyorum die sind richtig gut..
ama senin gibi çok ilaç kullanma taraftarı olmadığım için genelde masajla ve uykuyla geçirmeye çalışıyorum..
Vicks benzeri birşeyle anlına , kaşlarının üstüne ve çok önemli işaret ve baş parmağının arasına bastırarak masaj yap..
das hilft wirklich ----- Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karþýndakinin anladýðý k |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm yabanel!
normal hafif agrilarda onu bende yapiyorum wicks veya minzöl ile gercekten faydasi oluyor..
bende yillarca mecbur kalmadikca hic ilac kullanmazdim, hatta yutamiyordum bile.. fakat agrilar siddetlenince, bazen agriyla yatip agriyla kalkinca 3 gün boyunca, günlük hayatim aksamaya baslayinca bende mecbur kaldim ilac kullanmaya.. agrilar o kadar siddetliki gözlerimden dahi yaslar getiriyor.. aglamiyorum, ama gözlerim akiyor..
yardimci bilgilerin icin cok tesekkür ediyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karaca eger migren varsa .yapacak fazla bir sey yok..Careside yok meretin...ama en aza indirmenin yollarida var...
stress yasak...
iciyorsan sigarayi en aza indir..
sessiz ve sakin olman gerek..yani günde en azindan 1-2 saat vucudunu dinlendir..
bol bol temiz hava almaya bak...
fazla kafaya takmamaya bak bas agrisini,pisikolojiktir bazen..birak o seni taksin.
televizyon fazla izleme,gözlerini yorma ,oda tetikler agriyi...
bol bol vitamin almaya bak...
bende vizite ücretimi alayim bakim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm emir 
beni strese sokan sensin, birde üstüne üstelik vizite ücreti istersin!! bol vitamin öylemi?? akil verecegine para ver  yada her gün taze taze organik gidalar gönder bana 
saka bir yana can dostum, tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sigara icmedigimi biliyorsun, benim gibi pinti sigaraya para dökmez  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm, benim basim agridiginda, aliyorum annemin tülbentini basimi sikarak sikica bagliyorum geciyor tabiki iki tanede ibu 600 mg aliyorum yoksa tövbe billah ayaga kalkamam  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne demek karaca,tabiki yardimci olacaz birbirimize...sen dediklerimi yap,borcunu öde bana bak biseyin kalmiyacak görürsün..
bak simdide benim basim agirmaya basladi,viziteyide alamadik..biz bunlari ögrenmek icin diz,parmak,göz,kafa,beyin ve bilumum ne kadar organ varsa cürüttük..
haaa..bide üstüne meyva göndermemi istiyorsun,hemde organik...kemal sunalin filmindeki gibi "hemide iri horoz"öylemi..
neyse manavda kapatti simdi..haftaya artik..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm! annemi hatirlattin bana, o da öyle yapar hep 
hem 600 lük ibu birde yazma bagliyorsun, seninde durum vahim desene 
tskler sanada gecmis olsun bir dahada gelmesin agrilar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üfürügü saglam bir gercek hocada zor bu devirde  okuma niyeti ile yanasanlar cok, neme lazim  saka saka, okutmak icin bir hocaya gerek yok, insan kendi kendinede okuyabilir, tskler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rewe acik daha 9 a kadar.. manav bahane.. 
arkadasim sen gercektende cürümüssün, bak üzüldüm simdi yine basim tutacak..
tmm senden kiymetlimi, söyle vizite ücretini yollim 
sagol emir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm tugrahan!
evet artik bencede benim doktora gitme zamanim gelmis..
ass vs kullanmadim hic, tavsiyeler icinde ayrica tskler..
sanada gecmis olsun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can, umarim sende yukarda tarif ettigin hocalar gibi yapmazsin  sana politik cevap verip az damarina basayim 
ben hocaya hoca demem akpli olmadikca  sakaydi bu, bu konuda politikaya dönmeden yorumun icin tsk edeyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
etmiyor cok sükür bugün iyiyim..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karaca10 tozuna katacan evet ben faydasini görüyüm denemekte fayda var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geçmiş Olsun Cankuş  Hemen illaca sarılmak doğru değil tabi , ayrıca kullanılacak İllacı almak Doktor tavsiye ve kontrolü her zaman doğru adımdır. ama bana soracak olursan Ağır baş iydir diycem Ağrı Kesici varda Erciyes kesici yok  ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm lafontaine!
tsk ederim. maalesef doktora bu sebepten dolayi simdiye kadar hic basvurmadim, acikcasi ihmal ettim biraz.. hani vardirya bizde, yarin gidecegim deriz, yarinda iyi olinca bosveririz.. cok yanlis aslinda 
tavsiyelerin icinde sagol, bulursan ekle tabii memnun olurum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tkr cok tsk ederim selin!
zorda olsa yutmasi kesin deneyecegim..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagol cankusum:&
dedigin cok dogru,doktora gitmek sart.. kararliyim gidecegim insallah 
erciyes kesici umrum disi.. sen bana uludag kesicisinden haber ver  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!