|
|
|
Kapatiyoruz |
hahahahahaha.....iyiydi valla vizz, böyle bisey benden de cikabilirdi valla....begendim ! 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
ohaa yani... bu ne la, feyk meyk mi yoksam?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
konuyla ilgili meshur nasrettin hoca fikrasini hepimiz biliriz... ama ben bilenler bilmeyenlere anlatsin -- demiyor, anlatiyorum
nasrettin hocaya sormuslar - hocam kiyamet ne zaman kopacak? hoca hic düsünmeden cevap vermis: - kücük kiyamet hanim ölünce kopacak, büyük kiyamet ben ölünce kopacak
ben de bu fikrayi sana adapte ediyorum
face'e sormuslar, kiyamet ne zaman kopacak? o da hic düsünmeden cevabini yapistirmis: - kücük kiyamet hanim ölünce kopacak, büyük kiyamet kuşum ölünce kopacak
hahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
yok la, ben cehl-i cühela... öyle seylerden bi-haberim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
neden beni bir tek kalp ile vote'luyon?  hahahahhahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
macta yok ki,oturupta mac izleyeyim yarin..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
benim yerim hazir bile teste...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
kopar teste,kopar....suna araliksiz 5 dk. bak, kiyamette kopar,beyin kayislari da kopar, ipler de kopar,vapur halatlari da kopar..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |

ben de bunu yapistirmistim kapiya.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
gözüm kapali inanirim buna iste.....hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
ay kiz,sen benim kredi kartimi yolunu mu gözlüyordun ?
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |

hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
buldum, deveninnali idi bizim vizz in nicki....soul ve nick, burayi okuyacak olursaniz ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapatiyoruz |
slm face
hazir konu tahtaliköyden acilmiskene kisaca bir tahtaliköy fikrasi anlatayim.
arkadasin birinin babasi cok günahkarmis,bir mübarek cuma günü nallari dikmis ve tahtaliköyü boylamis, 
arkadas bir hocaya gider danisir hocam babam cok günahkardi ama kutsal cuma günü vefaat etti cennetlikmidir cehennemlikmidir diye sorar,
hoca arkadasa söyle bir cevap verir,oglum cuma gün kabir azabi olmadigi icin babana dokunmazlar,ama cumartesi günü a.....sini bellerler der. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!