|
|
|
Benim aklım |
nerelerdeymiş yahu...ben niye zamanında düşünemedim bunu !?!? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
  Müshil katmi$lar icine.. Bende gidip pampers bagliyayim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
yazin ortaköy'de denemem gerek.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
ortaköy sosyete ya..Ku$larida öyle Eminönü misir car$isinin önunde atacaksin o yemlerden..  Kuru temizleyicelerden yüzdelik alirsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
temizlik abidesi seni, gel yazin beraber martilari doyuralim ortaköyde.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
tmm, evde hatuna sorayim bi, izin cikarsa ben de varim.....hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
sanirim hepimizin üzerine,yanina,basina,kardesinin,abisinin,babasinin üzerine bir beyaz leke birakilmistir yukarilardan böyle saaaaap diye.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
cidden inanmadim da haaa, nerden bildin kiz inanmicaami !?
pc önünde kahvalti mi yapilirmis sanki !? tztztzzzzz.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
etrafimda 15 tavuk tur atip durursa,haliylen yani horoz basima tirsarim,korkarim,kacarim.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
desene moku yedi seni alacak olan koca.....   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
Taksim meydanına gerek yoktu   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
hollanda da dolu bunlardan,sokak ortalarinda....hemde belde kemer de yok böyle sari sari
hehehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim aklım |
Hollanda düz arazi , araziye uymak kolay ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!