|
|
|
bir insana guvenmek |
selam Arkadaslar.. merak ettim sadece bendemi yoksa herkesde aynimi oluyor..
ben insanlara güvendikce ve insanlara deger verdikce karsindaki insanlar seni ya enayi ya sirada bir insan yada bir keriz yerine koyuyor.. yaw ben insanlara deger veriyorum yardim ediyorum elimden kaldigi kadar niye insanlar INSANIN IYI NIYETLIGINI KULANIYORLAR .. sizin basiniza böyle bir olay geldimi sizin iyi niyetliginizi kulanan ???
----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir insana guvenmek |
yorum icin tsk.
ama kime faydasivar bu sahtekarlik ? insan ne oldugu gibi nede görüldügü gibi olmali.. insan insana deger vermese kime deger verecek ?
----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir insana guvenmek |
desine ozaman ikimizde bu dünyali degiliz.. yoksa ikimizde kerizmi oluyoruz  Allah büyük beeeee.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir insana guvenmek |
vallah suan ikimiz savasacaz ozaman.. ac karna savas olmaz sen yemek yap ben savasirim ac karna pisi pisine gitmiyelim ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir insana guvenmek |
Selam arkadas.Bende realde deger degilde kime taviz verdiysem,hep üzdüler beni.Artik taviz yok.Güven konusuna gelince,bende yaptim o hatayi ama sucu onlarda degil.Kendimde aradim.Yardim konusundada yapilan bir iyilik söylenmez ve bir karsilikda bekkenmez.Bunlar benim görüsüm. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir insana guvenmek |
vallah efe kardes insan ailesine güvenemiyorsa ozaman öl daha iyi ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir insana guvenmek |
ah yaprak sarmasiiiiiiiii ,, uppppps biber dolmasi diceksim 
icimi sisirdin ya ona güvenme buna güvenme ben kime güvenecem yaaaaaa...ayyyyyyy catlicam simdi... Allah herkese güvenecek insanlar nasip etsin ne diyeyim baska ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir insana guvenmek |
sende kendine göre haklisin kardes ... ne yapalim laderin neyse cekeceksin ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir insana guvenmek |
amaaaaaan ben oldugum gibiyim kardesim... beni begenen böyle begensin begenmeyen Allah yolunu acik etsin.. ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir insana guvenmek |
vallah karsimdaki oldugum gibi degilse.. zaten ben onu adam yerine koyupta sohbet bile etmem.. sadeca Allahin adi var diye selam veririm gerisi ona kalmis ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!