|
|
|
çelişki... |
çelişki nedir sizce? iyimi kötümü? olmalımı? olmamalımı? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
celiski esittir kararsizsizlik ve ben cok kararsizimdir yani cok celiskilide kalirim yani düsün düsün b.. dur isin  ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
kararsızlık tereddüt değilmi ama?çelişki daha çok tutarsızlık,uyumsuzluk,zıtlık gibi geliyor bana? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
ayrıca yaşadığınız o kararsızlık hayatınızı o kadar olumsuz etkiliyorsa bir doktora danışmanızda fayda vardır,yaşadığınız sorunun basit bir çözümü vardır belkide ve onunla yaşamak zorunda değilsinizdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
o dediğin şey objektif olmakla alakalı değilmi lady?.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
hayir karar veremedigim zaman celiskide kaliyorum cünki aceba hangi yol daha uygun veya mantikli diye soruyorum kendime. tutarsizlik dengeyle alakali bence. uyumsuzluk celiskiyi cagristirmaz sanki !!!! ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
hayir o kadar deyil benim dedigim celiski sahsima basit seyler mesela ev esyasinda onu mu bunu mu secsem aceba diye seyler. ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
anladım bu defa sizi...birbirinden çok farklı iki karar aeasında seçim yapmakta zorlanıyorsunuz yani?yorucu,huzur bozucu bir durumdur eminim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
alışverişle alakalı konularda kadınların büyük bölümü o sorunu yaşıyor bence  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
celiskide kalmak cok kötüdür hayat memat meselesi ise hele. evet alisveris konusunda üstümüze yoktur kararsizlik  ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
biraz mükemmeliyetcilikle alakalı değilmi o kararsızlık sizde genel olarak?alacağınız şeyin alınabilecek en doğru ve en iyi şey olmasından emin olmak istersiniz...nedense...ben hiç yaşamam onu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
biraz farkli görüyorum belki ama diyorum simdi bir seye emek veya para vereceksem en iyisi veya saglam olsun ki karsilikli memnuniyet olsun. ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
verdiğim paraya değsin diyorsun yani?doğru diyorsun  çelişki deyince iki farklı şey canlandı benim gözümde ... ----bir insanın yaptığı,yaşadığıyla konuştuğu şeyin farklı olması, ----bir tarafta bulutları delen dağlar,diğer tarafta okyanuslarda binlerce metre derine uzanan çukurlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
bir arkadaşımı hatırlattınız bana... para kıymeti bilenler çoğunlukla kadınlar gibi görüyorum ben bilmem doğrumu yanlışmı? biz galiba genel olarak sizin gibi düşünmüyoruz çok düşünmeden incelemeden parayı verip geçiyoruz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
edebiyat tarafindan bakmamaya gayret ettim fakat beni ordan yakalamaya calisiyorsun ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
selam. Celi$ki..Bir olay hakkinda yapilan yorumlarin uyu$mamasidir. saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
aleykümselam Memo. yorumun için teşekkür ederim...o yorumların uyuşmaması farklı bakış açılarına sahip olmaktan kaynaklanıyor sanırım değilmi?ama insanların her konuda farklı fikirlere sahip olması doğal değilmidir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
edebiyat deyince şiir,hikaye,masal,roman vesaire geliyor benim aklıma ama nasıl o kanıya vardığınızı izah ederseniz memnun olucam  kıttır biraz anlayışım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
aleykümselam ve katılımınız ve iltifatınız için teşekkürler arkadaşım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çelişki... |
estagfirullah  misal : gözlerinin derinligine baktim ve yasayabilecegim aciyi gördüm, o ise kendine asigim zanneti ve kurban gördü gözünde. ama ikimizde gercegi biliyorduk ve karsilikli oyun oynuyorduk masumca. bir saniye aceba mi diye sordum kendime iste o an celiskiye düstüm..edebiyat anlayisim  ----- takipcinim cilveli hayat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!