35 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.11.12, 17:47 @nessy Nr.: 21 Antworten

10 Kasim

cok güzel resimler eklemisin sagol hemsomm harikasin.

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :))
0

Beitrag gepostet am 10.11.12, 18:02 @sushi Nr.: 22 Antworten

10 Kasim

Sende sagolasin hemsomBöyle güzel anlamli bir günün anisina bizimle bu konuyu paylastigin icin sana cok tsk ederim bidenem...Her nekadar ATA'miz icin icimiz kan aglasada,herzaman dimdik ayakta kalip,onu yüzümüzde gülücüklerle anmaliyiz diye düsünüyorum.Bir TÜRK evladi olarak bunu kendime görev görüyorum ve herzaman onun sagladigi,bize emanet ettigi TÜRKiYE'm icin gurur duyuyorum...ALLAH rahmet eylesin.              Ne mutlu Türküm diyene!!!        

0

Beitrag gepostet am 10.11.12, 18:51 @nessy Nr.: 23 Antworten

10 Kasim

boah eyyyyy harikasin hemso cok güzel yazmisin gel öpem seni mucuksssssssss

süpersin hemsommmmmmm 

-----
0

Beitrag gepostet am 10.11.12, 19:07 @sushi Nr.: 24 Antworten

10 Kasim

Ooohhhayyy dur bende öpemm hemsommm,canim benim iyiki varsin Eeee nede olsa hemsomsunnn,10 numarasin,bendensinöptüm seni MUCUKKK...       

0

Beitrag gepostet am 10.11.12, 19:08 @wow Nr.: 25 Antworten

10 Kasim

-----
0

Beitrag gepostet am 10.11.12, 19:16 @can_402 Nr.: 26 Antworten

10 Kasim

-----
0

Beitrag gepostet am 10.11.12, 20:33 @maras Nr.: 27 Antworten

10 Kasim

tsk ederim maras bu güzel sözler icin. ellerine yüregine saglik.

-----
0

Beitrag gepostet am 10.11.12, 20:48 @mutluca Nr.: 28 Antworten

10 Kasim

tskler paylasim icin

bendende  sana söyle bir  güzel türkü gelsin

ATAM COK SEVERMIS BUNU

-----
0

Beitrag gepostet am 10.11.12, 21:57 @sushi Nr.: 29 Antworten

10 Kasim

Bu videoda günün anisina benden TÜRK ,VATAN severlerine gelsin          

0

Beitrag gepostet am 10.11.12, 22:25 @sivasli_seko Nr.: 30 Antworten

10 Kasim

-----
0

Beitrag gepostet am 12.11.12, 14:54 @sushi Nr.: 31 Antworten

10 Kasim
Sevgili   Bacim...!     10  Kasim   Türk  Milletinin,,,öksüz   kaldigi  hüzün   dolu   kara  birgündür,,eger  bu  gün  dünyada   Türkiye,,,   diye  bir  devlet,,Türk  diye   bir  millet,ayyildizli    göklerde   dalgalanan    bir  bayrak,,,minarelerden   besvakit    okunan   ezan,  Türk-islama   yakisir   bir  ismimiz    varsa   onu,,,ATAMIZA...    Türkün    atasi     ATATÜRK,e   borcluyuz,bazi  yobazlar  her  ne  kadar,,ATAMIZI,,,Din  düsmani  olarak   karalamaya   calissa   da   Günes  balcikla   sivanmiyor,,,her   en  kadar   onu   annmak,,,onun   cizdigi   yolu    herhangi,,bahanelerle   onun  kahramanlik  günlerini   kutlamayi  bile  engellemeye   calisan     adi     AK  parti...ici  Kara,,,simsiyah,  Milli  görüs  gömlegini  cikardigini   söyleyip. Amerika   ve  arap  gömlegi  giyen  emperyalizmin   ortak   piyoncusu  bu  iktidar   ve   bu  zihniyete,,,karsi   birlikte  atamizin  bize  tarihten  ögrettigi   mücadele   azmiyle   onlara   inat,,ATAMIZA   sahip  cikalim,,onun  cizdigi   yolda.gösterdigi   ilkelerde   gözümüzü   budaktan  sakinmadan  Atamizin   cizdigi  yolda  inatla  ilerlemeye   devam   edecez,bize  hicbir   güc  zincir  vuramaz,,kimse   engel    olamaz.engelleri   tek  tek  asarak,Atamizin  Cagdas   medeniyet  seviyesine  ulasma   ülkümüzden   kimse  alikoyamaz   ,,,Bizki   Cumhuriyet    cocuklari   olarak,viran  olmus  Vatan  topraklarini    bize   hediye  eden   Atamiza    bizde  evlatlik  borcumuzu  yerine  getirmeliyiz,,yoksa    Atamizin  iki  eli   Atatürkcüyüm  diyipte    kafasini    kuma  gömen   sahte  Atatürkcülerin  yakasinda  olacaktir,,Ne   Mutlu   Türküm   Diyene,,,,    Yüregine  saglik   SUSHI    bacimmmmmmmmmmm
0

Beitrag gepostet am 12.11.12, 16:27 @sushi Nr.: 32 Antworten

10 Kasim
Sushi bacim sözüm meclisten disari, sen konuyu actin diye sana yazma mecburiyetindeyim ama sözüm sana degil buraya yazanlarin hepsine gecerli....
Suana kadar kimse Atatürk ü seviyorum diyemez.... sebebi ise .... hic kimse, ya Atamiz ve o zamanki askerlerimiz, atalarimiz bizim icin canlarini vermis, inanilmazi basarmislar.... eee bizimde onlar icin en azindan yapabilecegimiz, bir Fatiha suresini göndermemiz gerekli idi...
Bence bir daha düsünelim, acaba sadece resimler yükleyerek , sözlerini buraya yazarak gercekten en dogrusunumu yapiyoruz... bence Atamiz ve atalarimizin buna hic bir ihtiyaci yok, olsa olsa onlarin ihtiyaci dualar olabilir..... uzatmak istemiyorum anlamak isteyene cok bile....

0

Beitrag gepostet am 12.11.12, 18:12 @kuzeyjesus Nr.: 33 Antworten

10 Kasim

wenn du meinst ben öyle görmiyorum.

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)
0

Beitrag gepostet am 12.11.12, 18:14 @meto Nr.: 34 Antworten

10 Kasim

tsk ederim meto  senide forumda görmek ne güzel  yüregine saglik cok güzel yazmsiin tskler

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)
0

Beitrag gepostet am 13.11.12, 23:29 @can_402 Nr.: 35 Antworten

10 Kasim
  Yani 2. Kuvayi milliye gibiydik....dediğiniz gibi...Türk'ü, Kürt'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Dadaşı....tek yürektik....ama dikkatinizi çekerim ..bizi bir araya getiren , tek yürek yapan yine ATATÜRK'ÜMDÜ...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

10 Kasim