|
|
|
kedi köpek anlasamaz diyenlere buyrun ispat burda :) izleyin |
Slm arkadaslar kim demis kedi köpekle anlasmaz diye?Oysa bir cok kisi buna inanir ama yalannnnnnn aha ispat altdaki videoda bu video tüm ters düsünceleri yok ediyor. insanlar bile bukadar olamiyor iyi sehirler ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 tabi anliyabilenlere bu degilmi insallah bu arada iyisindir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm hemso yani anliyabilene tabiki heya tskler iyiyim umarim sende iyisindir görünmiyon hicccc kayip hemso nolcek  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe heya yaniiiii bak o kedi var tipki senin yegenin esmer varya o haha amcasiiiiii tanimadinmi huhuuuuuuu sana diyom whiskaslarimiz nerde  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 eskisi gibi takilmiyorum sana oralardan selam getirdim oksijeni bol olan yerlerden ee hemsom anlamistir nasilsa tskler bende iyiyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vayyyyyy gezdin geldin hani benim hösmerim yokmi getirmedin deme pehh gerci daha gecen gün yalayip yutdum bir kase dolsuunu sagolsun komsum getirmis ama yine olsada hayir demem valla  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 allah senin iyilini versin emi aksam aksam iyi güldürdün sana tüm hösmelimler feda olsun sana hakikatten deger |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cümlemizin hemso iyi güzelde ne anladim simdi bundan haha bana hösmerim lazim bos sözlerle canimin cekmesi gecmiyor ama haha öffffffff olsa simdi kasik kasik kasiklaaaaaaaa yemeden gelmemisindir insallah neyse videodaki köpekden bulmam lazim kedi var bile ama o cins köpekde benim kedinin yanina fena yakisir HEM BENIM HIC KÖPEGIM OLMADIIIIIIIIIII ABIIIIIIIII ) ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha senle ben gibi iste bizde böyle datluyuz kizzzzz  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm bilmem benim kedi anlasir valla tavsanla bile anlasiyor ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bencede aynen cok ciciler ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok be öyle bir durum yok evin icinde hoplasip duruyorlar kardes kardes odadan odaya bizde kölelik yok herkez rahat yasiyor özgürce keyifleri yerinde ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insanlara ibret olsun diye paylaştınız sanırım elinize sağlık, umarım durup düşünenler olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya ondan ekledim.tskler ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim kedide komsunun köpegiyle hergün koklasir oynar. ----- Türkün Belini bükecek tek þey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay ne güzel seninde mi kedin vardi hmm bak onu esmerle tanistirsakya haha kiz ise erkekse esmer onu pataklar kac yasinda senin kedi büyük mi ufak mi? ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4yasinda beyaz perserkatze enikken almistim hab sie kastririeren lassen. Seninki istesede vermezki... Ausserdem sollte man so eine rassige katze nicht mit jedem kreuzen oder? Erkek kedi cisch yapip oraya buraya evini kokudur. ----- Türkün Belini bükecek tek þey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanlisin var erkek kedimide ameliyat etdirdim dedigin gibi her iki cinsde oturduklari yeri makieren ediyor geschlechtsreif olunca bayan kediler erkek kediler bulsun diye erkek kedilerde bayan kediler bulsun diye ama ameliyat edince sorun yok cisini falan yapmiyor yani nur ins katzenklo.alti yasina girdi abisi hem benimkiside normal kedi degil bi colour diye geciyor soweit mich der Tierarzt informiert hat. am perserkatzen sind schon edel brauchen auch sehr viel pflege ama am schönsten ists doch wenn sie schnurren und zum kuscheln kommen kedi gibisi varmi beee cok sekerler ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doktor banada aslinda yasaklamisti ama ben duymamazlikdan geldim.ha tiksinme konusu ile alerji diyorsan valla benim yok ve hayvansiz bir evde asla yasiyamam evde bizim evde hep bildigim bileli bi kedi vardi kus vardi baliklarimiz vardi kendi evimde bak hem kedim hem cüce tavsanim var ve cok mutluyum onlar insanin hayatina renk veriyor hareketlerinle sevgilerinle.sen onlara iyi baktikca onlarda tesekkür etmesini biliyorlar. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne güzel bak kediye tirnaklari icerde ama patilerinle vuruyor hemen kötü görmeyin benim kedide bana yapiyor böyle sakalasiyorsak normal hareket bu üstüne gidince yapma demek istiyor sadece normal yani ben anlasmamazlik görmiyom. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!