Selamlarimla TB halkina,
hani cevap yazmadanda cikmak istemedim dogrusu . . .Sizden bu yaziyi okurken tek istirhamim, yanlis anlasilmamak adina nokta ve virgüllere dikkat etmeniz, ki burda vurgulamalar önemli anlamanizve anlasilmasi adina.Burada tam 3 yildir bulunan ben, su an itibariyle silinmis olan ve artik olmayan,
„ uykusuz siirlerim „ ve yeni olan „ TB Köse Yazisi „ bir clan yöneticisi olarak ve bazi clanlarda üyesi oldugum ve olan bir üyeyim.
Dogal olarakda herkes gibi hür irademle forumlarda gerek düsündüren,gerek eglendiren actigim yada katildigim forum yazilarimla´dabilinen, sizleri tenzih ederek taninan demiyorum, dikkat buyurun bir site sakiniolarak, sanki ilk defa bir forumda topic acmiscasina bir yorumla karsilastim.
Mübalasiz kopyalayarak tek bir harfine dokunmadan harfi harfine, asagida sekilde görüldügü gibi.
Bu yazismanin dayanagi yaklasik bir iki haftaya dayanan diyalogsonucu, istinaden yazilmis oldugunuda belirteyim hemen . . .
Hani bir türkü vardi, zamanla dillerden düsmeyen . . . tam olarak hatirlamakla beraber dilimin döndügünce . . .
„bir tas attim havaya, armut dalda birileri klavye basinda sallaniyor „ diye.Benim attigim tas nasil olduda, okadar TB sakinlerin arasinda bir seninbasina geldi kardes . . . hayret dogrusu. Tilkinin sevmedigi ot, burnunun dibinde bitermis misali, o tasda sana atilmamakla beraber sen o tasi bulman bence gayet normal.Cünkü; tas, ya ayyakkabisi ayagini sikani yada karni sis olani bulurmus,yaneeee . . .
Bende tilki tekerlemesini cevirerek uyarladim, anlasilmasi adina umarimanladin, yada anlasildi demek istedigim . . .Ha,bu arada hemen belirteyim, ne kadar üzgün oldugumu, o tasin senin kafana gelmesine, tahmin bile edemezsin. . .Bir yazinda demistin, hatirlamak adina " et tekraru ahsen, velevkane yüzseksen "babinda bir daha tekrar edeyim . . . "cok gezerim, cok bilirim etrafim ve esrafim cok genis,
burada tecrübe konusuyor . .“Vayyy, vayyyy vayyy beeeee . . . . diyesim var´ya, neyse . . .
Destekliyorve öyle diyor esas üstad
Necip Fazil Kisakürek... "Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir." Dolaysiyle seviyesiz ve saygin olmayan insanlarin, heleki cahillerin seviyesine inmemek adina sergilemisdimbu tavrimi, hani cok bilen sen bunuda anlamadin´ya, neyse. Gecen acilan bir forum yazisinda, herkes bir havaliyken, admin tarafindan desifre olan, . .
kiminin 5, kimini 8 nickle burada delikanli olduklari ortada rezil rüsvandi . . . hani sen kac nicklisin buda ayri, hos benide ilgilendirmiyor ya . . .
ancak merakda etmedim degil hani . . .
yada hangi nickinle hovardasin diye sormak istedim, beniyalaka olarak itham ederken bir düsün istersen.Ömer Hayyamin dedigi gibi, „ bir elimde sarap, bir elimde kuran, ne tam kafiriz nede tam müslüman „seninkide böyle bir sey iste . . .
Simdi sen . . .
Alimsin ya, cok bilmis hatta cok gezen, hani tecrübesin ya . . .ne yapsaydim . . . fermuari acip seninle rüzgara karsi bilmem ne yarisinami girseydim,iste o vakit senin seviyene inerdim, sanmaki bu yazimla indim . . .ben haddimi bilirim . . .Insanlara senin gibi tepeden degil, oldugum yerden bakiyorum . . .
Hani kaliba vursalar seni gibi 10 tanesini, 1 adam etmezsin yeminle . . . .
Hic bir kuvvet sana yetki vermiyor, hatta yazdigin klavye bile . . .
Acmis oldugum baska bir topic, insan olabilmek yada olmak idi,
evet ikiyüzlü efe. biliyordum ki senin ikiyüzlülüğünü ortaya çıkarınca bana saldıracağını iyi biliyordum. Zaten sen önce başka iki kişi daha vardı. benim karakterimde bana yazıp ta ik,yüzlülük göstereni affedemem. maalesef burda biri de sensin.
bu yorumu okuyan arkadaşlara özellikle rica ediyorum. bu insan dürüst görünümlü tam bir yalaka. Çünkü benim ülkücü olduğumu bildiği için bana ters yorum yapan kişileri dahi (Örneğin, pkk yı destekleyenleri dadi) alkışlamakta. amacı beni aklınca küçük düşürmekte. güya kendisi akp li değilmiş (Ne olduğu önemli değil) ama beni küçük düşürecek ya o zaman iyi bir akp li. başka zaman iyi bir sosyalist. başka zaman ülkücü de oluyor bu yalaka. bir yerde dursai tartışsa olmaaaaz. illa özellikle bana karşıt görüşten bir bayan yorum yazsa onu deslemek için ve ona özellikla yalakalık yapmaya bayılır. bende ona her zaman dediğim gibi, ne olursan ol, dürüst ol, konuya kendi fikrini yaz demişimdie. Ama bir türlü ADAM edemedim.
hem diyorki ben milliyetçiyim diyor, hemde terörü haklı çıkaranları, halkların özgürlüğü için savaşanlar diyenlere resmen alkışlıyor. alkışlamasına da bir şey demiyorum. sonrada burda ülkücü ayağına yatması yok muu? bilmem nerenin alperen ocağını açtım demesi yokmu. işte bu ikiyüzlülüğe tahammül edemem. cevabı olmayınca sıkışınca kıt aklınca beni küçük düşürecek
herkes haddini bilecek, kendini savunacak. ülkücüler üzerinden pirim yapmayacak. Adam olacak!!!!!
SElamlar EFE Kardesim yazip yazmamkla biraz teretdüdettim ama yazim ben söyl düsünüyorum
meyve veren agac taslanir piyasada o kadar kendini bilmeyen insan varki böyle kisiler laf yazmaya bilen degmez sadece kiskanlar yapiyor
sorma can. ikiyüzlülüğü ortaya koyunca saldırıyorlar. bu efe var ya güya milliyetçiyim diyor. bu nasıl milliyetçilikse bir kominizt pkk yı haklı gösteren yorum yazıyor, efe denen yalaka da alkışlıyor. diyorum ki sen ne isen o ol. hem milliyetçi oluyorsun hem alkışlıyorsun dedim. birkaç defa aynı ikiyüzlülüğü gösterdi ben de durumu yüzüne vurunca çıldırdı)) milliyetçiyim diyen beyoğlu gibi atatürkü sevmiyorum diyor. üstelik milliyetçiyim diyor.
bunlardan daha önemli ikiyüzlü var o da ahududu. o da aynı milliyetçiyle milliyetçi, koministle kominist oluyor. bu üçü diğerleri gibi değil. herkes ne ise onu söylüyor. ama bunun üçü adamına göre posizyon alıyor. bunu söyleyince akıllarınca beni küçük düşürecekler)
teşkkürler kardeş
bu tipler zeytinyağı gibi üste çıkmaya alışmışlar. ama karşılarında dişli birini görünce zıplamaya başladılar.
soysuz yavşak, efeye verdiğin gazlar vız gelir. sen de efe de boş insanlarsınız. sen ve efe henüz adam olamamışınız. sen fosil ideolojinin kalıntısı, efe yalakalığın son örneği. Son örneği diyorum çümkü bir insan hem milliyetçi, hem akp li (akp milliyetçiliği reddeder), hem de pkk yı hoş görebilir mi? onun çin diyorum ya sen neslinin son örneğisin. Bu çelişkiyi sorduğumda açık yerini ele verdiğim için sap gibi ortada kaldı, zırvalamaya başladı. sen de gazı ver. çünkü nasılsa bizler milliyetçi, ırkçı ve faşistiz.
milliyetçi insan atatürkü sever mi sevmez mi? beyoğlu soytarısı milliyetçiyim ama atatürkü sevmiyorum diyor. Çelişkisi ve cahilliği ispatlanınca bak nasıl senin gibi efeye sarılıyor.
sen bunu öğrenmiştin galiba buna piç aydın mı diyorlardı ne? bu tipler böyle işte. adres isterler gelmezler ama sanaldalar ya isbatı mümkün olmaz. ama lafon ablanın dediği gibi ......
bu pislikler bozkurt yürekleri tanımadan bu havaları sanalda rahat atarlar. biz sanalda karısına sahip çıkamayanarla işimiz olmaz.
bu sanal soytarısına tatile gelince adresi ver, ikinizin ortası kozaklı. kozaklıda kaplıcada tatil de yaparız. bende geleyim ama hakem olayım. bu yine havalara girer çünkü.